Demoilua – JESH!!!

Jeshhh!!! Kaiken järjen ja järjettömyyden mukaan tämä postaus/skriptuumi on tämän häirikkösivuston tasan kuudessadas (600!!!) postaus, vielä kuuskytkuus ja sit ollaankin jo katu-uskottavia hevarienkin keskuudessa. Tai noh, luultavasti ei. Anyway, jatketaan hyväksi havaitulla havaintopolulla ja merkkaavilla kommenteilla omista toimista!!!

Sunnuntaina käytiin siis Zannailemassa, jälleen kerran, ja nyt päästiin kunnolla huolellisten asioiden ytimeen: parin oman biisin raakapohjat tallennettiin onnistuneesti nauhalle/bittikelalle ja siitäpä lähdetään viemään hommaa osittain eteenpäin. Laulajalla on pohjat ilman lauluja jonka päälle joikhata niinkuin reenatessa pitääkin. Siitäpä sit kiipparistille ja kitaristille samat hommat, siellä kun tällä hetkellä vaan rumpu+basso paukuttamassa pohjaa. Pete hoidelkoon sähköiset skebat, niihin ei oo haluja koskea.. Mutta akustisia elementtejä tulee kyllä kitaroinnin merkeissä allekirjoittaneelle, mukavia hommia ne..

Huomenna urkkibändin reeniä ja perään Zannareeniä, lauantaina vielä lisää zannareeniä.. Eipä oo ainakaan tylsää kaiken luku- ja kirjoitusurakan lisäksi.. Huh. Mutta mukavoo 🙂

Leave a Comment

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *