Dirty Old Men – fotoja keikalta ja turinaa

Ja niin ovat kuvatkin saapuneet kehittämöstä, par er tilannekuvaa muistojen albumiin. Takana onnistunut ja tanakalla rytinällä maustettu keikka raskaamman rokin valtakunnassa, on se vaan piristävää perinteiseen beat-humpan meininkiin verrattuna.. Mutta jokaiselle tyylille tarkoituksensa, aikansa ja paikkansa!
Tulipahan ekaa kertaa kokeiltua miten iPadilla saa nauhotettua keikan, heittää sen nurkkaan rec päällä ja tonkii sit jälkikäteen wav-filen muokattavaks audioeditoriin – aikasta kätevää. Ois vielä ”class compliant”-kelpoinen äänikortti niin sais hyviä mikkejä kiinni iPadiin ja sitä myöten vielä hifimmäks hommelin, ei nyt mopolla mahdottomia.. Koko keikka on nauhalla, tarkoitus sieltä täältä ottaa pitempää ääninäytettä eetteriin kun nuo kitaristit sen verta hurjia yhteiskitarointeja viljeleevät – ihan lämmittää vanhan humppajannun sydäntä.
Seuraavat hommelit onkii Ode In Blackin uusia promokuvauksia ja reenejä yms, eipä ainakaan käy aika pitkäks, pitäis kouluakin käydä/tehdä eteenpäin kaiken muun pelleilyn ohessa.. Mutta kesä tulloo ja aurinko lämmittää, ihminen herää talviunesta!

02