Huolellista nörttäilyä ja säätöä, funktionaalisuus voittaa estetiikan

Huh huh, aikamoista arpapeliä ja mutu-tuntumalla menemistä 😀 Mutta mutta, toimii sittenkin! Kysymys tietenkin ja jälleen kerran audiohommista, tällä kertaa otetaan hyötykäyttöön vanhoja roippeita.

Abouttiarallaa viis vuotta vanha iPad2 on meinannut kerätä jo jonnii aikaa pölyä, tai lähinnä ollut kätevänä paperipainona. Liekkö kerääntynyt appsien määrä ja ikä kun tulevat laittehessa vastahan, konkretisoituvat lagaamisena ja nykyajan standardeilla mitattuna (eli suoraan sanottuna) hitautena. Kuin ehtoon puolella ois laite tuo.. Mutta mutta, siihen tuli aikoinaan hankittua kuitennii aika pätevä moniraituriohjelmahärpäke (Auria) ja muutennii kyllähän se edelleennii toimii perustavaa laatua olevien funktionalisten toimintojen myötä. Eli virta tulee ja pääsee paikasta A paikkaan B, noin niinkuin vanhasta puhelimesta puhuen. Ja kun tuota pikkutilpehööriä on kertynyt ajan saatossa nurkkiin niin sitten googlen ihmeellinen maailma pullautti vastaan että ois mahiksia saada erinäisillä vippaskonsteilla erinäiset purkkikset toimimaan, tai lähinnä vuorovaikutuksellisen keskustelun myötä tekemään yhteistyötä kollektiivisen määränpään saavuttamiseksi. Elikkäs, jorinan minimoimiseksi: Focusrite 2i2 ja iPad2 juttelevat keskenään kun yhteistyötä tekevät

Primo Powerbank 13000

USB2-hubi (erittäin mahdollista että mikä tahansa USB2-hubi toimii)

USB2 A male-to-male -piuha

Powerbankista male-to-male -piuhake kiinni hubiin (laitteessa on kaksi ulostuloa, homma näemmä toimii myös pienempivoimaisella ulostulolla), Focusritesta piuha kiinni hubiin. Hubin piuha kiinni Applen CCK:iin ja siitäpä kitti kiinni iPadiin. Homma toimii!!! Siitäpä Auria tulille ja nauhottelemaan, guuuuuut.. Noh, eihän tuossa sinänsä mitään maagista oo kun 2i2 mahdollistaa vaan kahden/stereoraidan nauhottamisen. Mutta kätevyysaste, melutaso (verrattuna joihinkin tietokoneisiin) ja (seinä)virrasta riippumattomuus tekevät paketista aivan ylivoimaisen demotuskombinaation. Käyttöä onkin jo aivan lähiajalle uusien biisien alkutaipaleelle: akustisen kitaran stereonauhoitus hiljaisessa tilassa on ollut ennen haaste, nyt kutkuttava mahdollisuus.

Piuhoitushässäkän pitäisi toimia myös muissa/eri merkin tableteissa, joten tulevaisuus pienempimuotoisten mobiilinauhoitusten osalta on häikäisevän hyvä. Jeshhh!!!

Leave a Comment

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *