Jeeesh, rupee viimeinnii tapahtumaan

Rupee miehistöt vakiintumaan ja bändit saamaan sitä myötä sisältönsä! Elikkäs, Dirty Old Men on menneen talven lumia mutta jotain sieltä siirtyi uuteen aikakauteen. Rumpali ja toinen kitaristi jäivät toisiin kuvioihin, laulaja Timo ”Eckre” Ruotsalainen ja kitaristi Pete ”Putin” Rissanen on uudessa kokoonpanossa edelleen remelissä. Toiseen kitaraan on tulossa Peten vanha kitaristikaveri Keke ja rummuissa on Jani Karttunen. Tässäpä menneen viikonlopun reeneistä (Keke puuttuu) hieman mökää ja meininkiä.. Bändin nimi siis Underdogs ja tämmöistä meininki tiedossa:

Itellä loppui usko ja mielenkiinto Ode In Blackin touhua kohtaan vaikkei siinä sinänsä mitään vikaa ollutkaan. Ehkä henkilöstökemia ja musiikkityyli ovat kuitennii semmosia asioita että niiden pitää vaan kolahtaa kunnolla, muuten ei nappaa niin paljon kuin pitäis.. Mutta mutta, siksipä pitääkin olla jotain mikä kolahtaa ja tää seuraava on sit aika lähellä sitä. Elikkäs, bändissä on Underdogsista rumpali-Jani ja Rissasen Pete skebassa, laulua hoitaa Sanna Pitkänen ja kiippareita vanha ystäväni Tuusniemen ajoilta elikkäs Pekka Forsman. Tässä kolahtaa bändikemiat ja musiikkihommat aikasta kovaa, pirun mukavaa. Miltei niinkuin Rakkauden Ammattilaisissa alkuvuosina, jotain semmosta hyvää magiaa kehissä. Tässä tämmöinen tsibale reeneistä, ei ollu tarkoituksena soittaa edes tota mutta mikäs siinä jammaillessa hyvässä seurassạ!

Tässä ”varsin edustava” kuva toissareeneistä, Pete ei vielä päässyt niihin harjoitteisiin niin vedettiin neljästään. On se hauskoo..

Sannas urpobändi reenien jälkeen

 

Sittenpä tällä iskelmällisellä Urkki orkestereineen -bändillä ollaan par kolme demoa nauhoteltu, lähinnä siksi että päästään vääntämään biisejä oikeaan suuntaan kun tulee lähiaikoina aika niinsanotusti oikeiden äänitysten. Hiljaiseloa ollaan vietetty koska nimetön kiertäminen pikkupaikoissa on niiiiiin menneen talven lumia, kokeillaan saada hiukka nostetta nauhotuksilla ja sitä myöten hommaa paremmin eteenpäin. Että tällaista. Kesä tulee ja mielet virkoaa, energiaa on ja nyt vieläpä erikoisen hyvien soittajien kanssa. Mukavata!