Kaikenlaisia orkestereita ihmetelty

Juups, kesän ”festarit” eli viinijuhlat nähty ja taputeltu, siellä olikii monenlaisia konsertteja. Ja luonnollisesti kaikki parhaimmat oli itse virallisten viinijuhlien ulkopuolella, niinkuin kaikkina muinakin vuosina.. Ei voi kuin ihmetellä itse virallisten viinijuhlien meininkiä ja ohjelmistoa, melkein poikkeuksetta joka vuosi sama ruoka, sama musiikki jne. Toisaalta Helmessäkin on ollut about vuodesta 2000 lähtien sama ”meininki” mutta se nyt on eri asia, ”budjettia” ei ole (no minkä nyt bändi pikkasen kehtaa pyytää) ja moni jää Helmen terangille itse virallisten juhlien sijaan. S-Ryhmä tekee viinijuhlilla niinkuin parhaaksi näkee..

Viini 01 Viini 02

RA aika klassinen näky jo Helmen terassilla, vetää porukkaa niinkuin kaikkina muinakin vuosina. Basso&rumpu-koneisto toimii edelleen kuin kone, laulu kantaa tyylikkäästi. Kitaroinneista ei kommentteja.

Viini 03Kaarlo Viikate & Marko Haavisto -poppoo piti kans käydä kattomassa Henkassa, toimi enemmän kuin loistavasti.

Viini 04Vielä viime perjantaina Block Bustersien keikka Henkassa niin siinäpä tuota oli neljän RA-keikan lisäks tuhdisti musiikkia melkein makuun kuin makuun.

Torstaina reenataankin sit iskelmäbändillä mutta hieman eri kattauksella, allekirjoittanut hyppää bassoon ja basisti hyppää kitaraan. Lauluun otetaan kokeilemaan (puhetta ollu jo pitkään) Kuosmasen Riikka, tämä taiteilija-Sakun tyttö.. Mukavoo, pääsee ihan eri juttuja soittelemaan pitkästä aikaa.

Viikonloppuna onkin sit rumpalimme Johanssonin Petterin soololevyn nauhoitukset, mestarin ois tarkoitus kahden päivän aikaan soitella 11 biisiä rummuilla sisään. Sit se meinas vielä ite soittaa kaikki instrumentit päälle ja laulut kaupan päälle, saaphan nähdä minkälaista taidetta sieltä syntyy. Sit joko lauantai-illalle tai sunnuntaille Sannabändin reenit pitkästä aikaa, ohan tuossa loppuviikolle mukavasti ohjelmata!

Mutta tehdääs nyt eka arkipäivät gradua niin pitkään kuin takapuoli kestää istumista, life is life.