Puistotäteilyä, Anttilassa lorvimista ja sitpä taasen Zannaillaan

Viikolla vietelty laadullista aikaa jälkikasvun kanssa: riehuttu puistossa oikein epämaltillisesti ja kokeiltu klassista Anttilan ikkunoilla lorvimista – kummatkin oleellisia kalakukkolandian käyttäytymistaitoja!

Mutta mutta, viikonloppu koettaa ja sitäpä taasen touhuillaan Zanna-musiikin ihmeellisen maailman pauloissa. Huomisiltana pidämmä biisintekotalkoiden jälkimmäisen osan, eli öh njimittäin kerätyt ideat muotoillaan tetriksen tavoin toisiinsa sopiviksi ja katellaan mitenkä niistä saatais muotoiltua ehyttä kokonaisuutta. Haasteita on ja pitää olla, pysyy homma mielenkiintoisena ja luovana. Kunnollista!

Lauantaina mennäänkin sitten Zannailemaan tuonne (uuden) ravintola Ottopojan hellään syleilyyn, pikaisella muistelulla ja kertaamisella on koko porukan miehistölle ensimmäinen kerta kun moisessa (uudessa tai vanhassa) ravintelissa on soittohommasta kyse. Asiakkaana joku on saattanut useammankin kerran käydä. Kilkuttelut alkaa VIIM KLO 20.30, joten perinteistä ”soitot alkaa kympin jälkeen”-mentaliteettia ei tällä kertaa voida käyttää, puida eikä vahvistaa. Hyviä hommia!

EDIT: Turhan pitkään sivupalkkina ollut Keikkakalenteri-funktionaalisuus lähti kilometritehtaalle, kökkö ja typerä laitos. Keikoille tulee joku oma sivunsa tms, saap nyt nähdä.

David 02 David 01 David 03