Rok’und’rollia ja kaikenlaista muuta

WP_20150812_1678 edit WP_20150813_2478 edit

 

 

 

 


 

Eilen käyty Henrin puarissa ihmettelemässä paikallista rokkitarjontaa, lähinnä tuota iskelmäorkesterin rumpali-Johanssonin rokkipoppoota elikkäs ReUnited. Ohan se rokki hienoa, särmikästä ja tempaavaa mutta eiköhän nuo kovimmat rokkijutut oo jo nähty ja soiteltu.. Ainakii omissa visioissa ja motivaatioissa.

Rokista ja jonniiasteisesta hevirokista puheen ollen ens viikon alkuun pitäis Sannabändin eräällä inkarnaatiolla (Rissasen Pete skebassa) saada yks oma biisi valmiiks, ma-ti-ke ollaan varsin lyhyellä varoitusajalla (näillä näkymin) menossa Tolsan/Tegelmanin studiolle tekemään juurikin sitä nartsalle. Kohteena ois tuo Uuden Musiikin Kilpailu! Tiukalle kyl menee sanoitus/sovitus mutta jospa sitä kerettäis, ois niitä hyviä hommia.

Mama Radicalia nauhotellaan vielä viikonloppuna ja jospa sen sais miksattua ens viikolla pois poikkeen, pääsis eteenpäin. Elikkäs rumputaiteilija-Johanssonin sooloplätyn loppuja raitoja. Sitten jos sitä viimeinnii pääsis niiden ”omien hommien” kimppuun elikkäs iskelmän pariin, kitara ja kaiut huutaa jo tekemistään.. YEAH!