Arkipäivän spedeilyä + uuden alkua?

Ihminen on kyllä varsin onnistuva yksilö kun sille päälle sattuu.. Tutulla mökkitiellä voi huomaamattaan saattaa auton miltei suoralla pätkällä just siihen syvimpään ja otollisimpaan kohtaan ojan penkaretta, helpostikin! Jospa tästä lähtien pysyisimme kaikissa asioissa siinä kultaisella keskitiellä niin ei harhauduttaisi polulta.

Niin, nyt kun RA on kuopattu (ylösnousemus kuitenkin vielä viinijuhlille siis) niin sittenhän sitä pitää keksiä jotain muuta. Oma intressi kun on bassoilun puolella siinä vähän raskaammassa osastossa ja kitaroinnissa tossa "kevyemmässä" materiaalissa niin vaihtoehtoja ei kovin paljoa ole, kuitenkin toi kuusikielinen on paljon mielenkiintoisempi taidelaji..

Uutta ydinryhmää on siis suunnitteilla ja jäseniä siihen on jo löytynytkin miltei kokolailla vahvuuden vaatiman määrän verran. Lopullisen kokoonpanon henkilömäärä tulee hyvin suurella todennäköisyydellä olemaan neljä jos ei sen ihmeempää tapahdu ja ilmaannu, jos saa monipuoliset soittajat kasaan niin neljällä sitä on pärjäilty ennenkin ihan hyvin. Aiottu rumpali asuu nykyään piäkirkolla/isolla kylällä joten sen puolen kanssa asia on vielä hiukkasen mietinnässä, puolivillaisesti toista rumpalia haeskellaan mutta ei mieluusti "luottomiehistä" luopuisi. Noh, basistiehdokas on jo löytynyt, varsin hyvästä puusta veistetty ja komppikitaristi onkin sit RA:sta tuttu varakitaristi. Eli kokoonpanollisesti palattaisiin sinne RA:n alkupuolen ajoille, allekirjoittanut laulussa/soolokitarassa ja komppiryhmä tykittää sitten taustat. Kassellaan, kassellaan, haastavia aikoja elelemme noin yleensä mutta uuden aloituksessa on aina jotain käsinkosketeltavan jännää, ikäänkuin kevät koittaisi kaikilla tasoilla.

Leave a Comment

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *