Bändi nauhottaa/rides again!

Hiekkalinna rupeaa vähitellen kasautumaan vahvoista rakennuspalikoista, tasaisen tappavaa vauhtia. Jos aatellaan että pitäähän sitä nyt kartta olla kun ajetaan nauhoitusmaailman rallimaastossa, se näyttää kaikessa yksinkertaisuudessaan tällä hetkellä tältä (B=basso, A=akustiset):

Tuostahan näkee äkkiä että allekirjoittanut on käynyt Tuusniemen kansalaisopiston apteekkari/pikalääkäri-kurssin sähköpostin kautta opiskelleena, joten tulkitaas hieman mitä pinnan alla tapahtuu ja sen jälkeen lähtee etelään vaakaan punnittavaksi:

  • Kuiskausten silta
  • Aamuruskon maa
  • Maailman reunalla
  • Yksi sateinen yö
  • Oudossa valossa
  • Salainen hymy
  • Bosis
  • Tuulee

Ja niin uskomattomalta kuin se tuntuukin, siellähän on yksi cover-tsibalekin mukana! Taitaa olla toi "Salainen hymy", vaikka Räksä on sen joskus keikkalistaan naamioinut Salainen *omo-biisiksi. Kyllä sen tunnistaa jos joskus RA:n keikalla on sattunut tuopillisella pyörähtämään. Muutenhan tuossa on niinsanotusti jo tehtyjä omia ralleja, mutta ne on nyt hieman erilaisen ajatusmaailma-myllyn kautta puserrettu, ja kai niissä soundeissakin on pientä eroa. Toi "Bosis" on Maailman reunalla-levyn viimeinen biisi, se on aina kulkenut remmissä mukana nimellä Bosis. Niin kiillotetulta ja pramealta kuin se kuulostaakin, buahahaha. Levyä niistä ei kuitenkaan lähdetä (muuten kuin xtreme erikoistapauksessa..) vääntämään itse, nämä on vaan ihan rilluuttelu-tarkoituksessa tehtyjä. Ja vieläpä aika rivakalla aikataululla. Mutta ei sitä voi kieltää eikä torjua, aina se tuntuu yhtä hyvältä, siis toi nauhottaminen ja se synnyttäminen. Pakkohan sitä miestenkin on pitkän kaavan puristelun myötä saada jotain pihalle…

Anyway, lauantaina on illalla duo Erektus-keikka, mutta sitä ennenhän on erittäin pitkä päivä aikaa nauhottaa lauluja ja vaikka vallan mitä. Katsellaan jos niistä sais sen verta soppelia tavaraa pikaisesti irti että uskaltais kotikuunteluunkin ottaa, jopa pikku pätkiä julkiseen mestaukseen. Let’s see!

Leave a Comment

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *