Bomballa käyty Puikkoilemassa, aikasta mukavata

Ja niin lempeään kesäpäivään päästiin soittelemaan itärajan tuntumaan! Herätys oli jo neljän jälkeen uamusta kun kamat piti olla valmiina paikan päällä about 9.30, menomatkalla naureskeltiin että parraillaan tullaan keikalta aamusta ja nyt ollaankin vasta menossa. Eihän siinä, kamat kasaan ja tutkimaan miten se päivä siitä lähtee etenemään!

Tapahtuman juontajana oli Riitta Väisänen ja tämän myötä luonnollisesti ei ole olemassa tapahtumaa ilman napakymppi-showta, kaikella tapaa aika hauska ohjelmanumero..

Porukkaa oli paikan päällä ihan törkeän paljon, äkkinäinen vois sanoa että populaa oli kuin Tuusniemen Rajun peleissä parraillaan.. Vuan ei ollu tanssijoita!

Ois pitänä olla joku sotilasmestari tahi muu vastaava "jämpti" virkamies huolehtimassa päivän aikataulutuksesta, yllättäen jo alkupuolella hiukkasen hiukkasen lipsu ajan jaksotus (ei bändin toimesta!) ja jostainhan silloin tingitään – tällä kertaa bändin soittoajoista. Oli niin mahtavuutta kilkutella että melkein kismittämään laittoi moinen mutta eihän siinä miti, tilanteet elää ja niiden mukana on vaan mentävä. Alkuperäisestä/aiotusta 25 biisistä kerettiin soitella vaan 15..

Anyway, oli himskatin mukava soitella, lämmin kesäpäivän alku ja tuuli puhalti lempeästi mereltä, kaikinpuolin aika hyvyyttä! Tässäpä pari tsibaletta keikalta:

Valot

Itämaista rakkautta

Tulomatkalla nähtiin pysähdyspaikoilla suht klassisia keikkajulisteita muilta bändeiltä.. Niitä hyviä hommia!

Leave a Comment

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *