Fiidpäkkiä!

Suora palaute on aina se paras mahdollinen palaute, kaikenlaiset kiertelyt ja kaartelut asian ytimen ympärillä heittävät varjon totuuden polulle. RA:n kuivatelakoitumisen myötä eilinen Tulisuudelman keikka Vantaalla peruttiin, samoin tämäniltainen Lappeenrannan Monrepos ja huominen Rauhalahti. Tulisuudelman osalta tuli pyyhkeitä kehään jo ennen "matsia", ihan kaksin kappalein. Näiden myötä on hyvä rauhottua viikonlopun viettoon ja aloittaa meditaatio..


23.03.2012

Hei, olette tulossa ensi torstaina Vantaalle Tulisuudelmaan. Toivottavasti ette jälleen kerran pilaa iltaamme rautalankaräminä musiikillanne. Haluamme foxia, hitaita, cha chaata, tangoja, hidasta valssia yms. EI KOKO ILTAA nopeaa samarytmistä räminää!!! Olisi myös tärkeää, että äänenvoimakkuus olisi kohdallaan eikä tarvitsisi turvautua kuulosuojaimiin/korvatulppiin. Harmittelemme jo nyt illan pilalle menoa. Maksamme palkkanne, soittakaa siis sellaista musiikkia jota haluamme. Emme tule kuuntelemaan teitä vaan tulemme TANSSIMAAN. Leuhkuus, koppavuus ja ylpeys ovat ikäviä piirteitä – yrittäkää päästä niistä eroon. Olette asiakaspalvelijoita.

Terveisin **** *******, ***** ******** + iso joukko Tulisuudelman asiakkaita/tanssijoita.

30.03.2012

Hei taas, tällä kertaa voin antaa positiivista palautetta. Kiitos kun ette tulleet Tulisuudelmaan torstaina vaan pelastitte tanssi-iltamme. Caravan soitti hyvää tanssimusiikkia sopivalla äänenvoimakkuudella ottaen huomioon asiakkaiden toiveet. Me kaikki ilahduimme suuresti kun orkesterina ei ollut Rakkauden ammattilaiset. Hyvää jatkoa, toivottavasti ette tule vastaisuudessakaan Tulisuudelmaan emmekä tapaa muuallakaan.

Terveisin **** *******, ***** ******** + iso joukko Tulisuudelman asiakkaita/tanssijoita.

Leave a Comment

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *