Isomman luokan päivityksiä

Heipä hei kaikille. Jaska on tullut takaisin itämaan mysteerisiltä reppureissuiltaan, asiat ovat melkein takaisin uomissaan. Melkein. Pikkasen on käynyt muutoksen tuuli tuossa miehistön monipäisessä rivistössä, yhden miehen muutoksella mennään tämä historian siipien havina. Bändin ensimmäisen keikan (Topin&Kirsin hiät!!!) rumpali, Petteri Johansson, jatkaa tästä lähtien rumpupallin päältä tahtia takoen. Miehistönvaihdokset on aina vaikeita, saattelevalle ja lähtevälle, mutta muutoksen tuulia on vaikea pidätellä. Miehistön keski-ikä on nyt rankasti alle 30-vee, Urkki Urmas Happonen yrittää jaksaa nuorempien kavereiden perässä, virtaa löytyy kuin pienestä kylästä (Tuusniemestä?). Tällä kokoonpanolla teemmekin ensi viikolla ensimmäisen virallisen esiintymisen, vappuaattona laitetaan jalalla koreasti Hojon Hojon mallikkaassa ympäristössä. Vappuhuiskat mukkaan, Olvia tukkaan ja eikun kreisibailamaan tanakkien tahtien ympyröihin. Tässä eräs kappale reeneistä uuden meisingin menosta, El Kumpantseero: 

"Vanhalla" kokoonpanolla ei keretty sen erikoisempia ääninäytteitä tehdä julkisuuteen, tai no jos livematskut eli videot luetaan siihen kategoriaan niin kyllähän niitä on jonnii verran. EP:n teko jäi kesken, siinä oli hyvä alku mutta jonkin kipinän puuttumisen takia se vähän lopahti. Perusraidat on edelleen tallessa ja kyllähän siitä vois jonniimoista demoa väännellä, oispahan ainakin jonkinlainen ns vakavemmin otettava aikaleima menneestä ajasta. Viimeisimmältä/viimeiseltä keikalta jäi aika hieno otos ja vedos iäisyyden arkistoihin, Little Wing:

Ai niin joo, hieman uusia bändikuvioitakin ilmestyny horisonttiin.. Käytiinpähän tuon Ratisen Illen kanssa tovi sit tuolla Lahden liepeillä "koesoitossa", tai no käytiinpähän kattomassa saadaanko porukka kasaan etelän ja savon yhteisvoimista. Kyllä saatiin! Porukan nimi on Likainen tusina:

  • Ille Ratinen – laulu&komppikitara
  • Ukko Happonen – soolokitara
  • Hans Etholén – basso
  • Jukka Moisio

Soitellaan Tuomari Nurmio & Köyhien ystävät -bändin matskua hyvinnii pitkälti plus rokkenrollia/rockabillya, nasevan tanakalla meiningillä! Facebookissakin on kyseinen porukka, tässä linkissä! Allekirjoittaneen lisäks tämmönen kattaus noinniinkuin kuvakavalkaadisellisesti:

 Ja jottei aika kävisi pitkäksi niin on VIELÄ yks bändipoppoo, tällä kertaa sinne raskaampaan suuntaan. Ei nyt mitään norjalaista örinää sentään, mutta kuitenkin hieman rankemmalla säröllä soitettua kovaäänistä musiikkia. Bändin nimi on "Ode in Black", tämmösen näköstä menoa..

Hehee, äijät on sen näkösiä että äkkisiltään näyttäis Niuvan potilaiden terapiapoppoolta.. Mutta mutta, bändistä olemassa myös viralliset nettisivut, www.odeinblack.com Siellähän tuota näkyy myös jonniimoista keikkakalenteria, ehkä kovin juttu on että ollaan lauantaina RockCockissa soittamassa!!! Se on humppamiehelle iso homma, kaikenlaisia siivouskomeroita ja kaupankassoja nähty keikkareissuilla (myös soittopaikkoina..) mutta isojen festareiden tunnelma on vielä kokemati sieltä lavaltapäin katottuna. Uuujjeah + jeiiiii!!!

Keikkakalenterista puheen ollen pitääpä ihan viikonlopun aikaan päivitellä tota omaa keikkalistaa, niin se kesä ja keikat vaan vähitellen sieltä tulevi. Rok!

Leave a Comment

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *