Keikalle, keikalle. Ja muutoksia studioon!

Tanhuorkesteri Rakkauden Ammattilaiset lähtee tänään pe-la keikoille Kajaaniin, tarkemmin Pitkään Taneliin. Kuulostaa varsin aikuisten romanttiselta komedialta paikan nimi, mutta kuuleman mukaan ihan  varsin järkevä paikka. Kuosmasen Sakulta saatiin vinkki paikasta, tais jopa hieman bändiä puhuakin sinne. Joten isolle Sakulle kiitos jo tässä vaiheessa, eipä oo ennen Kajaanissa käytykään soitantohommissa.

Niin, Urkki Audio muuttaa sijaintiaan tuonne maaseudulle päin, joka tällä kertaa on vain parannus nauhoitustiloihin kaikenkaikkiaan. Majoitusta löytyy isommallekin sakille ja mikäs sen parempaa nauhoittaessa on kuin täysi tietämättömyys kellonajasta, puhumattakaan pihasaunasta. Aijai! Studio Ahola tulee sijaitsemaan tulevassa kartanossa:

Paikan päälla tulee olemaan rummut ainakin jonkunmoisessa nauhoitusvalmiudessa 24/7, PA puuttuu kun sen pitää jäädä Kuopion reenikselle mutta kuuntelujärjestelmän ansiosta luureja löytyy about viidelle hepulle joten reenaaminen ja demoilu onnistuu paremmin kuin hyvin! Uusi tehomylly nauhoitusten sydämenä ja rennompaakin rennompi ilmapiiri tulee tuottamaan paljon paljon hyvää matskua ja ideointia. Yeah!

Leave a Comment

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *