Keikkaupdates + ja melkein siinäpä se

UGH! Pamahteli taasen keikkakalenteriin keikantynkää, soololle tonne toukokuun loppupuolella ja Amatialaisille vielä enemmän toukokuun loppupuolelle. Vääntö käynnissä vielä yhden keikan suhteen ens kuulle, tosin yksityistilaisuuden vuoksi Amatialaisille. Let’s see.

Ai niin, tuosta shokeeraavasta miksaustilan äänikäyrästä ei meinaa ihminen palautua normaaleille urilleen… Siksipä tuumasta toimeen ja tänään lähdetään vääntään K-Raudasta materiaalia kasaan, sangen erikoisista (arkipäiväisistä) materiaaleista pitäis saada huoneen "soundia" oikeaan suuntaan. Mutta nyt ollaan ensimmäistä kertaa pappia kyydissä ja tahkoa ei olla kierretty, joten tiedä sit miten isolla kaliiberilla ammutaan ohi kohteesta. Tietysti toi netin selaaminen on vähän antanut eväitä mitä tehdä ja miksi, mutta on se ennenkin todistettu että teoria ja käytäntö on "suht" etäällä toisistaan… Mutta pakko järkeillä asioita, mitä järkeä on panostaa laitteisiin jne jos ympäröivä tila kuulostaa kakalta? No ei se nyt kakalta kuulostaa nykyäänkään, mutta jossain vaiheessa hienosäätö on kirjaimellisesti hienosäätöä, ei auta enää kananmunakenno katossa… Buahaha.

Ai niin, kävimmä duolla viime lauantaina parilla keikalla. Fotot kertoo muisteloista enemmän kuin tuhatkunta sanaa, Pannuhuone on aina Pannuhuone ja Ankkurinappi sitäkin enemmän Ankkurinappi… Vesissä on eroja, mutta niin on myös ravintoloissa… Mut eihän tuota, uus omistaja oli tehny ihmeitä Ankkurj’napin ilmapiirille ja jonkun verran sisustuksellekin, jos ihan pakko ois ja ei muita mahdollisuuksia annettais, kai sitä sielläkin vois kavereiden kanssa istua lauantai-iltaa kera hyvien kaskujen. Elämysmatkailua!

Leave a Comment

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *