Keikkaupdates + sisällön uudistusta

Takaisin linjoilla!

Hektisen ja maailmantaloustilanteellisesti prässäävän maailman kourissa ihmiset tekevät ratkaisuja, suuntaan jos toiseenkin. Niin myös allekirjoittanut. Soolohommeleiden osalta on laitettu kaikki uusiks: alkaen julisteesta, jatkuen itse välineurheiluun ja päättyen itse biiseihin. Näillä näkymin uusi juliste näyttää 99,97% juuri tältä:

Toukokuussa alkaa soolokeikkailun uusi aikakausi, uudet kujeet ja pussillinen vanhoja sotkettuna tex mex-tyyppiseen mausteseokseen. Luvassa (ainakin omassa päässä) stydimpi ja "tanssittavampi" pakkaus kuin ennen. Ja biisiä on sit valittu vain parhaasta päästä (ei omasta päästä) tuolta levyhyllyjen väleistä..

Niin, ja keikkakalenterikin on näköjään saanu jatketta yksityiskinkereiden ja julkisten kinkereiden osalta. Lähtölaukauksia kevään ja kesän keikkapinnistelyihin vielä vasta lataillaan, joten eiköhän tuonne vielä jonkun verta tule ylläripylläreitä keikkojen osalta. Tulevan lauantain Ankkurinapin keikka saa hyvin harjoitellun lähdön, käymmä Antero "Anskun" kanssa kiskaisemassa Pannuhuoneella privat-bileet alkuillasta. Siitä sit limousine kohti Riistaveden pintapaikkaa!

Leave a Comment

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *