Keikkoo ja yleistä länkytystä

30.5 Pannuhuoneella tärähtää Urkki orkestereineen Kuopiossa olevien iskelmäviikkojen kunniaksi, ravintolan toivomuksesta soitamma terassilla ja rautalankapainotteisesti. Ei siellä heviä muutenkaan ois tullu, hohhoo..
Bändin nimeä ollaan fundeerattu ”iskelmäbändin” perustamisesta lähtien, ei oo helppo laji – paljon vaikeampaa kuin soittaminen! Projektinimi oli alunperin ”Kalapuikot”, siitä ohjelmatoimiston (joka ei kuitenkaan yyyyyhtään mitään tarjonnu/myynyt) ehdottamana The Puikot, siitä sit urpoudesta vielä urpompaan ”Urkki orkestereineen” mutta onhan nuo nyt nimet menny siinä sivussa – tärkeämpää ollu soittaminen. Kuitennii tarkoitus ois lähitulevaisuudessa nauhotella omaa materiaalia ja valmiin tuotoksen ilmestyessä ois ”ihanaa” jos ois joku järkevä nimi pumpulle.. Saas nyt nähdä kuinka käy, viimeistään omien veisujen myötä kun pitäis kuitennii hovikelpoinen nimi olla. PITÄIS olla, saaphan sitä vaikka tanssiorkesterin nimellä mennä ja vaihdella nimeä aluspaitojen lailla – onko siinä sit järkeä, se eri asia.

Etusivulla pyörivä satunnainen kuvagalleria ois ihan fantsu idea, itekin välillä yllättyi että mikäs foto ja mistäs reissusta toi oli – ei vaan sivujen kanssa toiminu, vetää mysql:n jumiin. Not good. Ehkä siellä eniten oli vanhan sivuston blogikuvissa kaikenlaista härväilyä ja avautumista reissuista, se menköön Sekolaisiin fotoihin avoimeks kansioks niin voip joskus reissussa tylsistyneenä niitäkin muistella että mitä ja miksi.

Dirty Old Menillä yritetään vääntää notta jos pääsis Kuopion Amarilloon keikalle, siinäpä eräs harvoja kalakukkolandian ravintoloita missä ei oo käyty soittamassa – millään poppoolla!

Leave a Comment

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *