Keikoille ja jotain päivityksen (päivittelyn..) poikasta

UGH! Niinpä, nyt on taas aika kerätä kimpsut ja kampsut, marssin aiheena keikat. Yeah! Tänään suunnataan Outokummun lämpimään syleilyyn (näkee sit snägärillä..) ja soitellaan hotelli Malmikummussa kuumaakin kuumemmat "tanssit". Alotellaan vaikka joskus klo 23 tienoilla, jookosta? Huomenna sitten Polvijärven suuntaan ja kohteena ravintola Huvilouhos, siellä ei ookaan käyty ennen (ainakaan allekirjoittanut) joten kaikki on uutta ja ihanaa..? Mutta mutta, siinäpähän tuota on viikonlopulle jo ihan hyvin ohjelmaa.

Keikkakalenteriakin hiukkasen päivitelty, siellähän on ihan jänskiä hommia tiedossa näin lyhyelle aikajaksolle ajateltuna. Varsinkin kun lisätään vielä ens viikolla alkavat levytykset paketin huipulle niin onpahan taas mukavia touhuja tiedossa musiikin ihmeellisessä maailmassa, välistä hiljaisempaa ja välistä vähän epähiljaisempaa.. Yritetään tehdä kaikki hommat mitä on työn alla, tiedossa ja tulossa. Voimien mukaan itse kukin.

Tuossapa vanhoja muistellessa tuli tehtyä "musiikkivideo" 2000-luvun alun meisingeistä, jälleen kerran rautakitaralankaorkesteri Ipi Suonenveto & Itar Tassin pyörteissä. Nää oli vaan legendaarisia aikoja soittorintamalla, aika multaa ja kultaa muistot. 

Leave a Comment

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *