Lissee keikkoo

Jep x2! Tuolle kantrahtavan musiikkityylin duolle tuli keikka tuonne Kuopion sivukaupungin kuppilaan. No sehän on tietenkin Männistön Ampiainen-ravintolassa, ja tietenkin kovimpien uudenvuoden tyrskeiden jälkeen 2.1.2009, elikkäs lauantain "tanssit" by The Good Ol’ Boys. Tiedossa sit varmaan vähän enemmän omituisiakin biisejä koska soittoaika on normaalia pidempi, mutta eihän se miti, vedetään hatusta ja hihasta mitä mieleen tulee ja jengi pyytää.

Maanantaina pitäis selvitä tapsanpäivän tansseille kans että onko duolle lähtö kalkkiviivoilta tonne ulkopaikkakunnille päin, mutta odotellaas siitä vielä tuomiota ja selvennystä "jutskaan".

Eilen tuli ihan pitkästä aikaa autoiltua pöndelle päin tossa viiden maissa, ihanimpaan ruuhka-aikaan. Nimittäin kun loppui katuvalot ja alkoi synkkä kuusisto tien ympärillä niin voi hesus että oli pimeetä! Siihen vielä päälle vastaantuleva liikenne, pitkien ja lyhyiden ajovalojen sekamelska ja silmän kokoaikainen tottumattomuus kumpaankaan ilmiöön (valoon/pimeyteen) niin HUH! Ihan kuin ois ollu särkänniemessä ajosimulaattorissa valot pois ja huppu silmillä ja kaks sekuntia välissä täyttä auringonvaloa ja huppu takaisin. Ei mitenkään "nautinnollista" ajamista..

Sit tänään katsomaan kylille bändejä, ohan se varma! Ja viikonvaihteeseen pieni kevennys, tuon meidän entisen basistin työkaverit olivat modanneet eräästä kuvasta semmoisen basistin lemppareita kuvaavan taideteoksen. Jotkin ne vaan osaa…

Leave a Comment

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *