Lissee keikkoo ja Puikoille päivitystä

Keikkakalenteriin lisäyksiä ja vähennyksiä: 16.6.2012 yhden miehen orkesteri lähtee Bomballe soittelemaan iltapäiväks hotellin terassin avajaiset. Sieltä kerkeää sit just soppelisti pois kun Puikoilla lähdetään ensimmäiselle avoimen periaatteen keikalle Kaavinlinnaan, voip olla ärreet kinkerit kun tuota porukkaa kuulema jonkun verta tulossa jo tässä vaiheessa… Hehee. 27.7.2012 lähdetään Puikkoilemaan ihan oikeeseen rokkenroll-tapahtumaan elikkäs IHRA:n järjestämille Cape Fear-messuille Pelonniemeen. Aloitetaan perjantai-illan ensimmäisenä bändinä, tästä linkistä vähän enempi infoa Cape Fearista tämän vuoden puitteissa. Sen verta voitaneen lupailla meisingistä että aloitetaan Little Wingillä ja kovin paljoa ei kutu-biisejä soitella… Kalenterin vähennukset kohdistuu viinijuhlille ja 14.7.2012, RA-hommat on menneen talven lumia.

Puikkojen omille alajaostosivuille on lisäilty lisää biisejä reeneistä, eihän niissä nyt mitään legendaarista tapahdu mut kuuleepahan missä ollaan menossa tässä vaiheessa. Pientä "eloa" ja lievää viilauksen tarvetta vielä sieltä täältä löytyy ralleista mutta harva poppoo kait sitä on seppä syntyessään tai metallilusikka suussa syntynyt…

Torstaina sitä lähdetäänkin sit Puikoilla ensimmäistä kertaa ns tositoimiin, edellinen keikka oli vielä sen verta sisäpiirin homma (ja Petteri oli rummuissa) ettei ihan virallisesta keikkakauden aloituksesta voinut vielä puhua. Mut se keikka meni sen verta hyvin että eiköhän pidetä sama meisinki päällä tulevilla keikoillakin niin on luultavasti lavan kummallakin puolella hyvätuulista populaa. Puikkojen oma/uus PA on "parhaimmassa" tapauksessa jo huomisiltana virityksen kohteena jne, "huonoimmassa" tapauksessa vasta perjantaina. Sen siitä saap kun tilailee matskua ulkomailta mutta aina ei voi saada kaikki nyt tänne välittömästi heti, joskus pitänee olla vaan kärsivällinen..

Leave a Comment

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *