Lissee keikkoo!

No niin, lissee keikkaa puskee soolorintamalla ihan niinkuin sienet sateella. 7.10.2010 yhden miehen sotakoneisto lähtee Vuorelan "kuntsarille" Pub Kulkuriin soitellen sotaan. Milloinkahan sitä itsensä yllättää ja shokeeraa kirjoittamalla että kuntsarille päivätansseihin… Ikinä ei pidä sanoa ei ikinä, se on se päivätanssi-touhu vaan semmoista että siihen on synnyttävä, siihen ei kasva vaikka mitenkä lannoitetta söis.. Tosin kun viimeks siellä kävi roudauksen merkeissä katsomassa touhua sivusta niin siellähän tuntu olevan kovempi meininki kuin keskimääräisissä "normaali"-baarien iltaraveissa! Näytti vähän siltä ettei se ikä, vaan se miten sen iän kokee. Kai. Luultavasti. Niin varmaan. Mutta, sielläpä sitä sit!

Ens viikolla pitäis selvitä ens kuun yks keikka ja myöskin mahdollisista yhden miehen bandin laivakeikoista ens viikon alussa keskustelua/neuvottelua/tunnustelua. Let’s katsellaan mitä sieltä tulee ja miks.

Rakkauden Ammattilaisten levytys-kuviot ovat siinä tilassa mitä ne nyt ovat jo hyvän tovin olleet: odotellaan odotellaan… Mut eipä siinä oikein auta, kun ei oo ihan vaan meistä kiinni niin sillon on turha puukon tupella yrittää "jouduttaa" asioiden kulkua. Syyskuun mahdollinen Urjanlinnan keikkakin meni sivu suun kun sinne olikin jo Anne Mattila buukattu soittoon ja lauluun, ei kai sinne sit kaks egoa mahdu samana iltana.. Ugh!

Leave a Comment

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *