Musiikkikeskus tsekattu!

Jeep jep, valssiorkesteri Rakkauden Amatialaiset kävi Kuopion Musiikkikeskuksella tanhuamassa messukansalle sävelmät tukkaan ja mukkaan. Pipopäiset taiteilijat ja taiteilija-opiskelijat hiihtivät edestakaisin ovista kun rahvaan kansan soittajat roudasivat luitaan ja laatikoita taloon ja talosta ulos. Ilmapiiri huokui jazzin ja korkeakulttuurin säveliä.. Yäk! No ei vasite, messukansan kanssahan siellä oltiin tekemisissä ja siellä ihminen oli ihmiselle ihminen, ei ollut asetelmia paremmuudesta ja huonommuudesta. Oli iso tila soettoo, tosin "lava" oli hiukka ahdas mutta sopu antoi hyvin sijaa!

17.9 olevasta Rauhalahden keikasta tuli tietoa, kyseessähän on kuuleman mukaan 60-/70-luvun teemabileet ja kaiken lisäksi vielä Elvistäkin pitäis jonkun imitoida jne. Räksän tietotoimiston mukaan paikalla on Rakkauden Amatialaisten lisäksi ainakin (the legendary) Nasma Team ja sit semmoinen uusi tulokas kuin Jorma Kääriäinen & Riku Niemi orkestereineen. Jotkin varmaan tietää ton Käkriäisen niin ei siitä sen enempää, mut toi Nasma Team vaatii kyllä saada kaiken kunnian ja mielenkiinnon itselleen. Bändihän on kuuleman mukaan hieman uudistanut rivistöään, mutta jonkun aikaa sit otettu posteri kertoo paljon enemmän kuin tuhat sanaa ja värssyä. Ladys and playboys, klassinen Nasma Team!

By the way, tuli lisätietoa ja tarkennusta vappupäivän soittannoista Vanhassa Tuomarissa. Soitto alkaa aika tarkkaan klo 15, joten sitä ennen sillit naamaan ja tenttua päälle, Tuomarissa on päivätanhut!

Leave a Comment

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *