Nauhotukset: Check! The Good Ol’ Boys in Ullan Krouvi: Check!

Kylläpä kyllä, suhteellisen touhuntäyteinen lauantai musiikin parissa takana. Kahdeksaan biisiin kilkuteltu vielä pieniä kitarapätkiä, banjoja, perkussioita ja vaikka minkälaista kilkutinta. PLUS vielä kaikki laulutkin samaan syssyyn meni raidoille, sen verta hurja tuo laulajamme että rykäs päälaulut kaikkiin biiseihin alle tunnissa. Siinä ei nokka kauaa tuhissu, mut tais sen verta vetää akut tyhjiin että allekirjoittanut sit laulo taustat biiseihin. Semmoista ystävyyden ja yhteistyön ilmapiiriä kun tekemisen meiningissa on… Jospa tällä viikolla sais sähkökepit narutettua nauhalle ja jos basistikin antais elon merkkiä itsestään/soittoaikeistaan niin loppuviikosta (perjantai?) sais paketit lähtemään etelän kriittiseen ilmapiiriin. Saas nähdä, kun on tuota kiirettä ja touhua taasen kevään tullen ihan ihmeellisen paljon.

Ai niin, vielä tuli yhdet extrapalaset akustiikkahommiin tohon pajan ilmapiirin täytteeksi, tosta vasemmasta kuvasta näkee että nurkissa on pikku patjat tumppaamassa ääntä itteensä. Ero on jo huomattava ja todellakin kuultavissa. Nyt on HYVÄ!

Ja ai niin, olihan siinä lauantai-illassa sit vielä keikkakin duo Erektuksella siellä Ullan Krouvin yössä. Hyvä oli meininki ja mukavoo oli. Sattui vielä entinen RA:n jäsenkin keikalle niin siinähän meni ilta ihan jutellessa ja turistessa. Aina sitä löytyy jutunjuurta vaikka mistä väännettäväks!

Leave a Comment

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *