Neitsyys mennyt bändiltä mutta tästä se alkaa

No nih, ensikosketus keikkarintamaan kopastu uudella poppoolla ja fiilikset on kuin yli-innokkaalla murrosikäisellä. On se vaan aika hieno fiilis kun suht ison rupeaman ja urakan jälkeen homma yksinkertaisesti vaan TOIMII. Ilta meni kilkutellessa ja eihän tuolta lavalta meinannu päästä edes encoreita kilkuttelemalla, Little wing ja El Cumbanchero rykästiin ihan vaan fiiliksen takia uusiks loppuillasta, se kun on mukavata soittaa niin sillon sitä soittelee ihan vaan pelkästään soittamisen ilosta. Nämä jutut on niitä hyvyyksiä!!!

Par keikkoo pamahti tulla kalenteriin, pikkujoulujen tienoille Polvijärven suuntaan ja Peräniemen kasinon keikan jälkeen kilkutellaan sunnuntaimatineat privat-kinkereissä kalakukkokaupungin sydämessä. Terassille soittamaan, parrautta!

Niin ne vaan asiat muuttuu, Rakkauden Ammattilaiset jatkaa elämäänsä uudella kokoonpanolla. Allekirjoittaneen tilalle on otettu uus jantteri, mielenkiinnolla kuulostellaan miltä rupee uus bändi kuulostamaan. Pitänee lähteä het tarkastamaan kuhan uudella jengillä ovat keikkailemassa, hyvää bändiä on aina mukava kuunnella. Kaikki sympatia ja peukut äijille, jospa se ura aukenis vanhoille körmyille uuden veren myötä.

Leave a Comment

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *