Ohhoh, sitä sit pitäis vähitelle ryhtyä nauhottamaan kitaroita levylle

Joo-o, siinäpä sitä onkin sit ihan pikkuisen savottaa ja rettuuttamista raitojen kanssa..! Akustiset raidat jo sinällään ihan suhteellisen "pienoinen" urakka määrältään, sinne kun on tulossa perus akustisten lisäksi sit vielä 12-kielistä, banjoa ja mandoliinia… Banjo ja maniska kun vielä pitää ihan pikkuisen ottaa reenauksen alle ettei ihan urpolta kuulosta, voi olla suht instrumenttipitoisia vuorokausia lähiaikoina tiedossa.

No sit siihen päälle pitäis varmaan jonkinsorttista sähköistäkin kitarointia harjoittaa. Kamat huollatuksen ja lainauksen kautta kasaan: nauhakaiku lähtee käymään Siilinjärvellä erään Pelle Pelottoman pajassa noinniinkuin vuosihuollossa ja modifioitavana, samoin sit samalta kylältä pitäis jossain vaiheessa tulla lainaan jonkun verta vanhempi Vox. Aikamoinen pystyttely, virittely ja viilaus että saap kaiken kuosiin ja ready to go, elikkäs narutuskuntoon.

Sit pääsee putkinauhamikki+Neve 1073 etuasteklooni -kombinaatio ensimmäiselle vakavasti otettavalle testausretkelle Urkki Audion maailmassa. Voi sitä mölyn määrää mikä mökissä sit on!

Leave a Comment

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *