Ouuu rait!

Juhannus taputeltiin pakettiin varsin mukavissa tunnelmissa ja kuvat saatu keräiltyä kehittämöistä, siispä: Ensimmäisenä keskikesän pistäytymispaikkana oli "paikallinen" pintapuari elikkäs Ankkurinappi.

Kylän meininki oli varsin absurdi siinä alkuillan/soundchekin tietämillä, joku hurja oli eksynyt baariin asti ja näytti vähän siltä että nyt sitä soitellaan henkilökunnalle ja itsellemme hela ilta.. Ensimmäinen setti olikin kaikessa komeudessaan vähän semmoista tunnelmaa että ollaankohan nyt ihan oikeassa paikassa soittamassa, jengiä oli bändi+staff+yleisö mukaanlukien noin reiska kymmenen.. Mut siitäpä se rupes meisinki nousemaan kun keskiyö kolkutteli ovelle, lähialueen "lähiöistä" oli näköjään porukka päässyt saunasta ja tupa olikin jo aikasta lähelle täynnä. Pienoinen haaveri katossa roikkuvan akustiikkalevyn kanssa hemmastudiossa antoi varsin "katu-uskottavan" pläjäyksen meininkiin..

Viimeisen setin rokit olikin jo sitten sitä itteänsä elikkäs popula tanssi kuin viimeistä päivää ja kovimmat kuuntelijat istuivat tuoleilla kirjaimellisesti metrin päässä, tunnelma oli kuin "konsertista" hohoo.. Rumpali kun on sen verta kuunnellut tuota rokkapiliä niin soitti sit parit piisit seisaaltaan, on se hurja!

Eihän siinä, varsin nappi ilta Ankkurj’napian puarissa, kamat kasaan ja kotio, seuraavaa iltaa odotellen. Keli olikin niinkuin klassisissa juhannusvisioissa konsanaan, aurinko paistoi ja lämmintä riitti. Melkein uskomatonta, ottaen huomioon "tyypillisen" suomikesän.. Noh, eikun kokka kohti Vehmersalmen metropolia ja Millibaarin meritunnelmia. Kelit takas sen että päästiin kilkuttelemaan terassilla, se uumoili jo parrautta se!

Jengi chillaili terassilla, menojalkaisimmat jussin viettäjät sambaili "parketilla" ja kovimmat veneilijät istu paateissaan, niin sitä kunnon juhannus vierähtää! Paljon oli samoja kasvoja Millibaarin keikalla mitä Ankkurj’napissakin, se on aina hyvä merkki se. Keikalla oli myös ravintolan omistajat viettämässä keskikesän juhlaa ja puhetta oli seuraavasta keikasta Millibaarissa ihan saman kuluvan kesän tiimoilta, which was nice. Kunhan kalenterit saadaan synkronoitua niin sitpä uudestaan, menee varmaan elokuulle jollekin perjantaille. Sitpä sitä sit lissee!

Jaahas, tänään alkaa ne oikeat viinijuhlat elikkäs RA:n soitannot Sataman Helmessä, siispä sinne. Monien vuosien jälkeen onkin suht fantsua olla kerrankin siellä lavan toisella puolella omenapuiden varjossa, kassellaas miltä se old band kuulostaa kesäillan temmellyksessä. Kamerat mukaan!

Ja huomenna lähdetään Puikkoilemaan Tervon suuntaan Lohimaahan, kyseessä Tervopäivät ja iltatanssit klo 21-01 aikataululla. Soitellaan kolme settiä sitä itteensä, avoin tilaisuus. Däng!

Leave a Comment

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *