Pictures, keikkabusiness and talk about yleisistä sakerna

Hoblaa.

Kuvakansiosta on löytyny kuvatuksia RA:n Joensuun reissusta tosta tammi-helmikuun vaihteesta sekä yleisiä tunnelmapaloja Kummisedän ystävänpäivä-viikonlopun toilailuista. Myöskin Urkki Audion tämänhetkisestä sessiosta on fotoja, Wanton Bloodin nuorisopunkkarit tekee neljän biisin plättyään. Työstäminen vielä kesken, ei nyt pahasti, mut jospa tuota löydettäis piakkoin aikarako sen loppuun viemiseen. Puitsut yllättivät positiivisesti RHCP/jammailu-tyyppisellä matskullaan, jospa siitä saatais heeboille kova käyntikortti tuonne mualiman turuille.

Keikkaa on tullut ja yks pitäny peruakin: Ensi viikonlopun 27.2 Ullan Krouvin kantri-keikka piti perua aivan käsittämättömien asioiden päällekäisyyksien johdosta. Asiasta vielä vääntöä, jospa tuota 5.3 saatais korvaava keikka samaan paikkaa, sitpä ois kantripitoinen viikonloppu taasen tiedossa. Meinaan 6.3 on Ankkurinapin keikka, ja jos sieltä hengissä tullaan takaisin niin 10 pistettä ja ampiaisen merkki otsaan. Rakkauden Amatialaisille on tullut vaikka minkälaisia keikkoja: sataman Albatrossiin kesän alku- ja loppupuolelle, bändin 10-vuotis taiteilijajuhlaviikot varmistuneet Sataman Helmeen viinajuhla-viikkojen ajaksi ja Kummisetään tonne syksylle taasen weekend. Piti varoa mihinkä viikonloppuun keikan ottaa syksylle, erään soittajan *0-vuotisjuhlat koettaa syksyllä ja niitä vastaanottaessa menee pakosti se pe-la. Kuitenkin kun sitä bändiä on soittamassa ja porukkaa paljon niin ei se yhtenä iltana mene ohi.

Some more about missä mennään musiikillisesti aivan piakkoin. Hop! P.S. Jokelan baari Joensuussa: Kuopiosta jo tyystin kadonnutta kansanperinnettä, astu sisään ja koe aikamatka vanhoihin (hyviin?) aikoihin…

Leave a Comment

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *