Pientä päivitystä

Niin se vaan viikonloppu tulee: joskus sukat vipattaa jo perjantai-keskipäivän tienoilla kuin hurjempikin karuselli, joskus taas ei oikein meinaa suksi luistaa. Syksyn alku kun yleensä on melkein energisempaa aikaa, ei oo enää niin hemmetin kuuma ja muutenkin loppukesän/alkutalven ristikohdassa yleensä on semmosta uuden alkua ja jotain muutakin. Saas nähdä.

Anyway, Urkki Audion haarasivustoa hieman päivitetty, lähinnä lisätty että mitäs sinne nyt on taasen tullut kamapolitiikan kannalta uutta, ja vähän tota palvelukartastoa laajennettu pienillä lisäkujeilla.

Viime RA:n keikan (siis Albatrossin) keikastakin kuveksia tuolla Kuvien galleriassa, ei oo sen erikoisempaa diaesitystä soittolavalta, mut lähinnä loppukesän tunnelmia ennen keikkaa ja keikan jälkeen. Oli sitä boogieta Wanhassa Satamassa oman keikan jälkeen niin sinnehän se soittajan kulku vie ja kaipuu määrää.

Pientä vinkkiä: Jos jostain/jotakin kautta saatte käsiinne menneiden vuosien Radio Mafian "Koe-eläinpuisto" -sarjan ratkiriemukkaita radiolähetyksiä, tarratkaa kiinni kuin viimeistä päivää. Menee nimittäin erittäin korkealle arvostettujen tv-sarjojenkin ym yli että heilahtaa, aivan käsittämätöntä stooria! Ei kyllä mitenkään lapsille sopivaa, juttujen tasosta voi päätellä että ei ne ihan turhaan niitä lähempänä keskiyötä lähettäny aikoinaan ilmoille, mutta eihän sitä nyt kaikkien juttujen tarviikaan olla Teletapit-osastoa.. Aarne Tenkanen forever!

Leave a Comment

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *