Pitkästä aikaa sooloilut takana viikonlopun mittakaavalla!

Nii-in, niin se vaan pitkästä aikaa aika hurahti viikonloppuna siivillä kun yksinään piti soitellen lähteä sotaan, Perjantaina show oli Kaavilla ja kyseinen kyläpahanen ei pettänyt tälläkään kertaa: vauhtia ja vaarallisia tilanteita oli ihan roppakaupalla. Tai noh, ehken lievemmin ilmaistuna illan pelastivat kylän "poojat", nuo maanmainiot about 25-32 vuotiaat sankarit. Ei ollut kuin about kymmenen hengen porukka kyseisiä bilehileitä koko paikassa niin meno oli kuin huutoäänestyskilpailuissa!!! Hyvä äijät, niin sitä pitää! Muuten ilta oli ihan suht perinteinen soolokiskaisu erikoisine kappaletoiveineen (yleisön puolelta) ja yleisön jututtamisineen. Tosin yks huonohko hommeli tapahtui: Vox the kitaravahvistin korkkas totaalisesti ennen keikkaa!!! Vaikka volumet oli nollalla ja mikään piuha ei menny koko vahvariin kiinni niin meteli oli kuin Raatteen tieltä, vahvistin pieri ja ulvoi niin häijysti että ihan hirvitti! Kovemman sähköiskun pelkoisena sitä sit vaan laittoi vahvistimen kylmäks ja vetäisi kitaran PA-pöytään suoraan… Pitihän siinä motivaatiota hakea mutta keikka napakasti läpi ja sillä selvä!

Seuraavan illan koitos olikin perinteinen Ankkurinappi. Porukkaa mukavasti alkuillasta lähtien ja hurjan yleisön painostuksen alaisena tuli melkein ylimääräinen setti soitettua ihan mies ja kitara -periaatteella. Hyvä Ankkurinappi, soolopaikkojen about top5-parhaimmistoa sen keikan myötä. Huba huba hubaa ja ei sen erikoisempaa, joskus on vaan mukavata kiertää yksinäänkin.

Seuraava kiskaisu pitäisikin sit olla vappuna Sataman Helmessä, jos vaan kelit suovat. Toivomma niin. Muutenkin pitäis soolorintaman jokseenkin vilkastua, nyt se vaihde on taas päällä. Tsekkaillaas!

Leave a Comment

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *