Poks! RA:n keikka liivissä ja justiinsa tulj’ uus soolokeikka

Ah, lauantai ja muutenkin suhteellisen passeli/bueno meininki. Eilinen RA:n keikka Albatrossissa oli kuin sarjastamme "ihan niinkuin ennenkin": tupa täynnä jengiä ja meininki katossa, ja se Alban katto yltää korkealle.. Keu. Ja heti keikan jälkeen pärähti soimaan semmoiset eurodiskot että hymyilyttäminen oli vain parin pokan pettämisen päässä, se on kyllä jotain ihan käsittämätöntä. Ja jengi "bailaa" ihan kuin kovempaakin nautintoainetta ois in the bloodstream… Pitää vaan nostaa hattua Albatrossille ja miten ne on säilyttäny sen maineensa/kävijämääränsä. Mut kun kaikki tietää sen että siellä on aina jengiä niin maan perusteellisesti ja "saa mitä tulee hakemaan", niin mikäs siinä. Sama juttuhan se on muissakin ravintoloissa, jos konsepti/henki toimii niin kyllähän ne ihmiset jaksaa sinne raahautua ilta toisensa jälkeenkin. Piste. Alban tulevassa esiintyjälistassahan oli tuttuja nimiä:

Deestyle oli viime kesänä soittamassa Vesileppiksessä serkkupoojan häissä, tuli äijät tutuks sitä kautta ja tulihan tuota loppuillasta niiden kanssa joitain biisejäkin soitettua.. I will stay jne klassikoita…

Phil Harmonic on todella kovan luokan "bilebändi", äijät on muistin mukaan ainakin pari kertaa olleet soittamassa Linnan juhlien jatkoilla. Sinne ei ihan jokainen Keijo Irmelin orkesteri pääsekään… Äijät on monta kertaa olleet samaan aikaan soittamassa Albassa kun Viinijuhlat on ollu päällä, kumpikin bändi käy kattomassa kummankin bändin keikkaa.. Heh.

Uhkapelurit onkin sit tää Kuopiolainen poppoo..

Niin, tulihan sitä keikka-asiaakin: 21. juurikin tätä kuluvaa kuuta yhden miehen organisaatio pamahtaa Leppävirran suuntaan, paikkana Leppävirralla sijaitseva Virranpoika. Yeah, on the road again!

Leave a Comment

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *