Sukulaisbändi takes the first strike!!!

Niin vaan kummisetä/godfather Happolan Hessu täytti onnistuneesti pyöreitä vuosia elikkäs aikalailla tarkat 50-vee! Ja luonnollisesti Happosten kinkereiden ollessa kyseessä jonkinlaista musiikkiahan sinne pyydettiin, siispä miettimään että mitä ja millä tavalla. RA:n vararumpali Johanssonin Petteri luonnollisesti kelkkaan mukaan, Happos-Jaska onkin jo soittanu RA:ssa joillain varakeikoilla niin enää vaan basistia huudettiin. RA:n sivujen suunnittelija Allu Happonen epäluonnollisesti täten bassoon, ei oo ikunaan soittanu bassoa bändissä niin sehän sopii sekamelskaan kuin nenä takaraivoon…

No eikun vaan ajo-ohjeet tehden Allulle että mitenkä mennään biisit läpi niin siitäpä sitä sit mentiin ja meininki oli kuin lavatansseissa, tuskin on Happolan tuvassa tolleen tanssittu vuosikymmeniin..! Soittajat olivat varsin innoissaan kun ensimmäisen setin jälkeen oli puhe käydä saunan lauteilta ottamassa lisää vauhtia toiseen settiin, siinäpä sit about jo saunaan käpöstellessä kävi ilmi että joku on unohtanut lämmittää saunan… Hah! Noh, pikku tauko ja toinen vielä kipakampi hittikimara-setti eetteriin ja pidot olivat taatut! Sitpä pääsikin juhlakansa saunaan ja sen jälkeen otimma vielä yhden puolikkaan setin rokimpaa matskua, mm Mystery train ja Kuka mitä saunassa jne, eihän siitä ois loppua tullukaan kun oli meininki niin katossa. Suku on aina pahin mutta joissain tapauksissa sanontaa voidaan kiertää tahi kääntää se toisinpäin. Tässä vähän illan kattausta, tai aika pitkältikin:

Nurmio: Kurjuuden kuningas, Hän on täällä tänään, Valo yössä

Varjokuva: Sua kioskilla odotan

Buddy Holly: Heartbeat

CCR: Have you ever seen the rain, Who’ll stop the rain

Badding: Paratiisi, Jykevä rakkaus, Valot?, Tahdon?

Richie Nelson: Lonesome town

Topi & Agents: Surujen kitara, Salattu suru, Olen yksin, Vain yksin me kaksi?, Lyhdyn nään syttyvän
Soi kitara murheissaan, Muistan kesän, Itämaista rakkautta, Kauan, Mystery train, Donna?

Instru: Apache?, Sleepwalk?

Petterilla ja Allulla oli vielä soittojen päätteeksi rumpu-battle, ihan jonkusen verta kovaa tuli se ääni kannuista.. Kuulu varmaan Riistavedelle asti. Mutta pitäähän sitä meininkiä olla!

Senare mera!

Leave a Comment

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *