Terkkuja!

Äh, ehken liikaa tulee Ou nou-sarjaa telkkarista, turmelee ihmisen normaalin "ajattelu"kyvyn… Mainos:

Joo, siellä on Ullassa kesäkauden avajaiset, voip olla aika ärhäkkä meisinki mökissä! Heh, onpas laittant mr. Ravintoloitsija että tunnetuimmat coverit, siihen rimmais kaveriks – ihmeellisimmät kaverit – Mut sielläpä otetaan Julkulasta mittaa perinteisen kaavan mukaan. Eli ei sen erikoisempaa, hah.

Eipä oo paljoa kerenny keikka- tai levysydeemejä tällä viikolla miettimään, on annettu voimavarat hyvään tarkoitukseen – veriveljen autotallin rakennukseen! Tai no tuloo siihen muutakin, mutta on se toi talonrakennus vähän erilaista kuin biisinrakennus, ehhehe. Mut on sitä muutakin tehty kuin ruokataukoja pidetty, istuma- ja huilitaukojakin on nääs pidetty.

Ja taasen anpiliivipöl, etelän levymogulit on jossain reissun päällä ja auringon siemailussa, ei paljoa bändin asiat etene semmoisissa aikaväleissä. Bändi lyö viisasta päätä yhteen perjantaina ja tutkii että mitenkäs tässä saatais vähän seuraavaa vaihdetta silmään, on jonkun verran jo menty samoilla bensoilla ja rutiineilla tota keikan tekoa sekä yleistä touhua. Vaihtelu virkistää lopullisesti, sikspä pitää etsiä vähän pilkettä silmäkulmaan. Tosin jos raksalla välttyis semmoselta, ikävä jos puu törröttää silmästä.

 

Leave a Comment

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *