The Good Ol’ Boys iski pitkästä aikaa, tarkasti ja suht terävästi..!

Niinpä, pitkästä aikaa dynaaminen duo Ana&Urkki läksivät tien päälle, tarkoituksenaan pistee porukka naurammaan ja samalla vähän soitella etelän musiikkeja etelänhenkiseen tapahtumaan. Suunnitelmassa pysyttiin ihan niinkuin oli tarkoituskin, ja kaikenlaista tuli nähtyä myös ennakkosuunnitelmien ulkopuolelta tulevien tahojen ansiosta/syystä.

Paikan päälle kun päästiin ja saatiin kamat kasaan niin jopas jopas, heti oli pihalla jenkkiautoa että nyt poojat kyytiin ja lähetään kruisailemaan! Noh, eikun vuan!

Määränpäänä olikin Haapaniemen tukun parkkipaikka, jossa olikin sit porukkaa enemmän kuin äkkisiltään ois voinu kaksin/kolmin käsin laskea. Varsin letkeä tunnelma, jos sinne ois saman verran laitettu EastWest-customsin urpoja ja tuunattuja Opeleita niin ois ollu varmaan "pikkusen" eri meininki… Kyllä rokissa on sanomaa ja asiaa!

Sitpä kruisailun, Agentsin kuuntelun ja jonniijoutavien höpötysten jälkeen taasen keikkapaikalle ja ihmettelemään milloin ryhdytään soittamaan. Tilaisuudessa piti olla juontamassa Anne-Mari Berg ja kyllähän A-M B. sit olikin juontamassa, oli vaan mallin aikataulu vielä enemmän "joustava" ja heiluva kuin akateeminen/joidenkin soittajien "vartti". Hah! Messuhallissa pyöriminen pisti nälän pyörimään ja ah voih sitä helpotuksen tietoa kun tuli tieto että messupassin omistajille on ruokailu yläkerran vip-tiloissa. Kyllä lampaanfile oli hyvää ja varsinkin kun maksoi 0€, oujeah!

Kerrankin oli just soppelisti soittoa (tällä kertaa suht vähäsen, hah) ja sitäkin enemmän vapaa-aikaa, kerkes kunnolla kiertää mopojen esittelyitä ja turista tuttavien kanssa. Ikähaarukka oli pitkästä aikaa oikein leveä ja värikäs, sekä näytteilleasettajien että näyttelykohteiden osalta. Jotkin komistukset (autot/mopot…) olivat ihan muuten vain pihalla, esim tässä SUHTEELLISEN siisti ja sitäkin vanhempi "kärry", kyllä oli kuin karamelli!

Ja kuten monasti ennenkin on havaittu, ainakin parhaimmat tyypit ja jutut oli Mahtitallin näyttelyosastolla. Mopot oli vanhaa harrikkaa hyvin hyvin pitkälle, pelkästään, niissä onkin aina jotain mystistä hohtoa enemmän kuin jossain 10 vuotta vanhassa perus-Hondassa! Poojat teki perustavaa laatua olevan ratkaisun: toinen juippi oli jenkkilästä uittanu 70-luvun harrikan suomeen ja sit olikin edessä "hajota ja hallitse"-operaatio. hah! Mopo palasiks ja samantien uusiks, ei nyt kuitenkaan ihan kaikkea paikan päällä mut kyllä lähti purkaminen näppärästi käyntiin äijiltä. Ihan kuin oisivat ennenkin palasiks mopoa laittaneet. Ja kyllähän ne sitä on tehneetkin, hurjia kun ovat!

Ei siinä sen erikoisempaa, todella letkeät juhlat tunnelmaltaan ja hauskoo olj! Rok!

Leave a Comment

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *