Työelämä ja koeaika

Mites tässä nyt näin kävi – koeaika loppui mutta työt jatkuu? Tarkoittaako tämä nyt ilman sarvia ja hampaita sitä, että markkinoita distruptoivan tuotteen myyntitiimissä neljän kuukauden aikana:
a) on pysynyt kyydissä
b) ei ole tukehtunut uuden toimialan mukanaan tuomaan informaation määrään
c) on pystynyt osoittamaan oppineensa uutta JA käyttämään tietoa onnistuneesti
d) on hypännyt syvään päätyyn ja epämukavuusalueelle katkomatta jalkojaan
e) on pystynyt haasteista huolimatta löytämään ja edistämään varsin isoja caseja
f) on lunastanut paikkansa huipputaitavassa ja huippumukavassa tiimissä

Kuin kirkkaana salamana puolikirkkaalta taivaalta, näihin kynästä vapautuneisiin puolikysymyksiin tuli täysiä vastauksia, kuin itse itselleen vastaten. Tosiasiassa ja faktuaalisestihan tässä niin on päässyt käymään – syväreflektoiva sisäkela henkisenä aamujoogana puki tunteet ja kokemukset sanoiksi: kyllä, kyllä ja kyllä! Juoksin koeaikamaratonin suositellun kilometrimäärän mukaisesti, hyppäsin korkeutta hyväksytyissä tuulilukemissa rimaa tangeeraten ja soolomatkan ankkuriosuudella päihitin kaikki kanssamatkustajat.

Niin, esikoulu on siis käyty ja nyt tositoimet alkavat. Kynä, teroitin, pyyhekumi ja penaali odottavat tulevia seikkailuja kuin iltarusko tihrustajaansa, cityihminen kesälomaansa lannalta tuoksuvassa mummolassa.

Kesällä pääseekin lantaa haistelemaan savoon pienen kesäloman merkeissä, mutta sitä ennen asfalttiviidakossa on vielä monta projektia potkittavana maaliaan kohti ja uusia asioita opittavana. Ehkä ensimmäisen lukukauden jälkeen musiikkihommat savossa ovatkin paikallaan, kuin palkintona odottamassa kovan uurastuksen jälkeistä hengähdystä.

Kiitos luottamuksesta CHAOS Architects Oy!

Leave a Comment

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *