Valmista! Melkein.. Again!

HUH HUH!!! Ihan pikkuinen savotta takana ja siinä ne nyt sit on, kolme köpöistä paneelia.. Vuoden onnistuja-tittelin omaavana onnistuin tietysti ostamaan liian vähän kangasta, jäi vielä yks paneeli tekemättä sen takia.. Ei voi kuin sanoa että todellinen ûber/el stupido! Vielä jos sain jollain ilveellä kattoon kiinnitettyä isoimman paneelin niin sit vois vaikka teet keittää ja huoahtaa tovin. Mutta mutta, kassellaan.

Huomennapa sitten tulee kalakukkokaupungista nuorisoporukka nauhottamaan kahdeks päivää, katotaan minkälaista jälkeä uuden toimitilan uumenista pamahtaa. Puitteet on paremmat kuin ennen, kamat about samat mutta 100 x tehokkaampi audiokone ja pikkasen paremmat softat, saa nähdä minkälaista tuotetta pukkaa liukuhihnan toisesta päästä ens viikolla pihalle. Hubaa!

EDIT: Ja niinpä on sitten "cloud" katossa valmis, tai perinteitä kunnioittaen melkein valmis.. Seuraavalla shoppailukierrokselle jäi ostettavaks lisää harmaata kangasta yhtä paneelia varten, yks koukku tohon kattohärpäkkeeseen (niitäkin tuli ostettua neljä liian vähän, stupid..) ja siihen musta päällyskangas. Jospa tuota sit vois Akustik workshopin sillä kertaa paketoida nippuun. Jawohl!

Leave a Comment

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *