Varamiespalvelu: hyvä olla olemassa!

Joo-op, niinhän sitä vaan hämmenyksen piirimestaritason orkesteri vm. 2000 elikkäs Rakkauden Ammattilaiset kävi kuin kävikin heittämässä maanantai-iltana jatsit ja tatsit Peräniemen kasinolla. Tilanteen teki hieman erilaiseksi se, että 40% miehistöstä ei todellakaan ollut alkuperäis-jäseniä, ei alkuvuosien kuvakulmasta katsottuna eikä noin niinkuin ihan lähivuosiakaan peilaten… Noh, eikun vaan "poojille" sitäkin rankempia/pidempiä reenejä biisien kanssa ja vielä pakolliset koti-Claptonimaiset läksyt niin johan se rupes valo tunnelin päästä löytymään. Eikun vaan kamat kassiin/kasaan ja keikkapaikalle!

Kamat pystyyn hop hop, soundcheck haltuun ja poies. Tosin ei voinu soundcheck mennä nyt tälläkään kertaa ilman hämminkiä: Pitkään kettuillut toinen subbari antoi kun antoikin itsestään semmoista ääntä että pitää kiikuttaa lekurille. Jos hyvän napakan paukun sijasta ääni muistuttaa suomalaisen lehmän pierua, niin voitaneen olettaa ettei oo ihan kaikki kohdallaan. Elementti varmaan vetelee IHAN viimeisiään, poloista kun on luukutettu varmaan auton mittariin verrattuna monta kierrosta yli…

Mutta, eikun vaan pienen jeppailun kautta asiat järjestykseen ja sit hengähtämään + sotisovat päälle. Yläkerran tilat palvelivat taukotilana oikein mallikkaasti, vähän vaan viileet tilat mutta piti hyvän tärinän päällä, liian mukavassa taukotilassa häviää olennainen elikkäs se keikan odottelu/pikku jännitys!

Yleisön joukossa oli ns. silmäätekevää populaa ihan silleen isolla mittakaavalla. Oli kansanedustajaa melkein kahden käden laskettavissa, sitten tätä paikallistason päättäjää jne. Kunnon virkamies-istujaiset! Markku Rossi kävi just ennen soittoa kysymässä että onkos bändissä uusia jäseniä kun ei oo ennen tämmösiä näkynykkään? Rossin synttäreillä kun käytiin soittamassa about vuonna 2006 niin sieltähän tuo herra arkadianmäen istuja muut tunnisti. Tokaisimma hälle että tässä on ehtoja varamiespalvelun soittajia tälle keikalle, tokaisi takaisin hra Rossi että nyt on pojilla isot paineet ja isot kengät täytettävänä…! Hahaa! Mutta, niin se vaan eka setti polkaistiin käyntiin ja siitä se sitten ilta meni, loppuun asti: hyvin passelisti, hyvä poijjaat! Jos otetaan huomioon että äijät kävi kerran reeneissä yhdessä soittamassa (eikä sitä ennen oo kirjaimellisesti yhtään beat-keikkaa tms takana) niin kyllä ihan diplomit pamahti pojille, ainakin henkisesti. Nuorissa on tulevaisuus!

Leave a Comment

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *