Viiden vuoden jälkeen Rauhalahdessa soittamassa: oujee, hubaa

Niinpä niin, ristiriitaisuuksien tanssiorkesteri RA otti kompassista suuntimen kohti Rauhalahden roudaus-aluetta ja niinpä sitä oltiinkin taasen vuosien jälkeen lavalla pystyttämässä "kattausta". Niinsanotusti mielenkiintoiseksi tilanteen/pystyttämisen teki se että illan eka orkesteri Mira & Brainless käyttäisi meidän kamoja, lähinnä PA-ta/rumpuja/bassokamoja. Noh, eipä siinä nyt paljoa auta, eikun vaan omat sydeemit kuntoon ja sit kattelemaan miten mennään siitä etiäpäin.

Brainlessit tulivat sovittuna ajankohtana (pointsit täsmällisyydestä, säästää kaikkien hermoja…) ja sitpä vaan pohtimaan kuka menee minnekin ja montako kanavaa tarviivat ja miksi ja miksi ei jne. Noh, oli tämäkin bändi sen verta kiertäneen oloinen etteihän siinä nyt sit kuitenkaan kauaa menny, kaikki vaan tsekkas että kamat toimii ja tasot suunnilleen siellä päin ja eiköhän pistetä piste hosumiselle, eikähän se oo siinä? Kyllä!

Sitpä vaan henkilökohtaisen huollon kautta odottelemaan että oma veto alkaa, onneks antoivat hostellihuoneen käyttöön ja vieläpä Brainlessin lähdettyä niiden huoneen, ei ollu pitkä matka lavalta lepuuttamaan/heiluttamaan jalkoja. Rok!

Noh, sit itse asiaan ja lavalle! Ei siinä sen erikoisempaa, polkaisimma rytmikoneen käyntiin ja niinhän se jengi tanssia polskutteli kuin Alfred J. Kwak omalla lammellaan. Kyllä soittopaikoilla on eroja soundiltaan ja tunnelmaltaan, Peacelahti ei todellakaan sieltä huonoimmasta päästä ole!


Ja kauempaa näyttäis ihan kuin ois jossain todellakin isommassa paikassa veivaamassa, mutta eihän toi kyl mikään pieni paikka ookkaan. Kyl se vaan aika nastaa on tommosella lavalla, niinkin isolle porukalle ja niinkin isossa tilassa soittaa. Ei pauka kyynärpäät seinään hela tiden!

Leave a Comment

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *