Viikonloppu: musikantin työaikaa?

Kyllä vain, niin se taitaa olla, tie on kuuma viikonloppuisin. Uuno man band lähtee illaksi kohti Pieksämäen soittoruokalaa, kohteen nimi on kaikkien huhujen mukaan Corona Musik Bar Cafe. Melkein samanlainen litania sanoja kuin Kari Tapion "Texaco taxi parturi baari"- hitissä, paljon niitä kirjaimia mahtuu lauseeseen kun latoo ja vähän vielä lopuks pakottaa. Saas nähdä minkälainen meisinki on Pieksämäen yössä, soittoaika on about 23.30 joten vähän hitaampikin kansanosa pitäis olla saunan kylvystä vapautuneena.

Huomenna sit Leppävirran suuntaan keikalle, sukulaismies kun menee naimisiin niin pitää jonkun verran tulla vastaan kun pyyntöjä heittelevät. Eilisillan viimeisin pyyntö oli että pitäis sit kirkossa tapahtuvan siunaksen ja julkisen rahanjaon ohessa laulaa siina alttarilla! Aaargh! Kerran on jo moiseen allekirjoittanut suostunut, paikkana Kuopion Tuomiokirkko ja kaverin häät. Jos on joskus jännittäny soittaminen niin se on just se hetki siinä alttarilla kun jännittää enemmän kuin soittajien TES antaa myöten pikkuiset kirjaimet mukaan lukien. Noh, asioilla aina taipumus järjestyä, jotenkinhan ne aina menee loppua kohti bileet kuin bileet. Joskus ois kyllä mukava ihan vaan silleen olla yleisön joukossa ja ei tarviis ressailla soittojen ajankohdista ja esiintymisen pienistä detaileista. Toisaalta, ainahan sitä jalka vipattaa lavalle päin että pitäis päästä soittamaan, joten ollaas nyt tässä ruodussa mihin ollaan jämähdetty.

Näin kesän loppumetreillä otetaas tuosta vanhalla nokian puhelimella otettu kotivideon pätkä, veljeni kaimani abdullah näyttää miten Suzuki PV:llä voi ajaa. Don’t try this at home! 

 

Leave a Comment

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *