Viikonlopun kilkuttelut takanapäin + keikka-asiaa + suru-uutisia

Yeah, Pannuhuoneen paripäiväiset soitot takana päin! Hiki tuli roudatessa sisään, lavalla ja roudatessa ulos.. Mut on se vaan mukava kesäiltaan tykittää sitä ääntä pöntöistä ja voxin elementeistä, yleisössä oli jopa semmoisia jotka tanssimalla mieltään asiasta "osoittivat"… Kai hyvällä tavalla..? Joo!

Anyway, kumpanakin iltana oikein mukavasti ryhmää paikalla ja niin se vaan musiikki on universaalia ja moneen paikkaan uppoavaa: vaikka minkänäköistä kulkijaa kävi jalkaansa polkemassa lavan vieressä ja tuopin ääressä, hyvä meisinki kaikenkaikkiaan. Näillä näkymin ei terassi-kiskaisuja nyt näytä olevan tiedossa, mutta kassellaan kassellaan jos niitäkin vielä siunaantuisi. Siis one man showlle, RA:lle niitä on ihan pilvin pimein. Tai ainakin melkein.

Keikkakalenteria päivitetty ja joitain päivämääriä hieman muutettu, plus kalkkiviivoilla on vielä jotkut jutut tuloillaan. Ens kuun alussa mahdollisesti Neulamäen Hunteriin yhden miehen kiskaisua tiedossa ja syyskuulle edelleen sitä pirun isoa lavakeikkaa, mutta se on vielä väännön alla ja kuun&auringon kohdalleen osumisesta kiinni.. Lisäksi kalastelua tuonne etelän suuntaan ohjelmatoimistoihin harrastettu ja toteutettu, tutkimme ja pohdimme josko sieltä jotain uudenlaista ja ihmeellistä olisi tarjolla. Luultavasti keskiviikko-perjantai -akselilla tiedämme jotain enemmän jos tuloillaan jotain on. Jossittelua jossittelun päälle…

Viimeiseksi, nostakaamme hattu päästä hyväksi toviksi, Ronnie James Dio on vaihtanut hiippakuntaa. Kauan eläköön Holy Diver, Stargazer, Kill the king ja loput kuolemattomat klassikot, suuri päällikkö on poistunut Telluksen pinnalta. R.I.P.!

Leave a Comment

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *