Viikonlopun takaiset Pannuhuoneet ja muut pannuilut takanapäin, hop!

Jawohl! Niin sitä vaan pe-la hurahti Pannuhuoneen lämpimässä ätmöksessä, tosin oli niin härreguudin kylmä ulkosalla että pienikin oven avaus viilensi paikan lämpötilaa huomattavavissa mittamäärissä. Tosin ei se sitä ätmöstä minnekään hävittäny, siellä on aina letkeä ja pyöreän mukava meisinki.

Niin, kun on kylmä niin sehän automaattisesti vaikuttaa myös auton "konehuoneen" lämpötilaan ja tällä kertaa se oli ollu vähän liian pitkään miinuksen puolella… Noh, eikun apua toisesta autosta letkuilla ja niinhän se lähti elon tielle kuin Teho-osaston sarjasta konsanaan "potilas". Kamat paikan päälle ja saman tien pystyyn, very very perinteinen kaava. Sitpä vaan odottelemaan kellon siirtymistä toiminnan aloituksen kohdalle ja menoks. Porukkaa oli perjantain keikalla vähäsenlaisesti, välistä tuntui suht "alastomalta" meininki lavalla kun harvalukuinen yleisö tollottaa katsoa ja yks on siellä ihan issekseen lavalla… Mut niin se vaan fredag-keikka meni kuitenkin mukavasti loppuun asti ja sillä sipuli, ei sen ihmeellisempää.

Lauantain keikalle nyt on aina helpompi mennä kun kamat on jo pystyssä, suurin vaiva on käydä laittamassa Vox lämpiämään ajoissa ja kattoo ettei kukaan runqqari oo käyny vääntämässä mixeristä tasoja päin prinkkalaa. Pikainen pyörähdys ennen keikkaa sokkarin takana olevalla autoharrastajien tallilla ja äkkiä pois, eipä ollu niin erikoinen meininki verrattuna esim Nepalin (lue Neulamäki) tallien äktioniin. Anyway, show tulille lauantai-illan kunniaksi. Porukkaa oli aika mukavasti, melkeinpä paljohkosti, ja meininki oli oikein passeli. Jengi tunnisti suurimman osan biiseistä niin sehän jo auttaa pitkälle soittajaa suorituksissaan, ei tarvii ihan miettiä että onks tää nyt oikeaa kamaa tälle kohteelle…? Keikka vaan loppuun ja ei mitään kamojen kasauksia sillä kertaa, baari oli seuraavan kerran auki vasta tiistaina niin jääköön kamat siihen siks aikaa = Kummisedässä R.Kone & Tositarkoitus soittamassa oman näköistään suomihuttua ja tais Agentsiakin tulla väliin, joten sinnepä siis. Kyllähän tuo välistä oli jännä olla Kummisedässä ihan vaan siellä yleisön puolella, kovastihan tuo lavalle jalka ois vääntäny, siis oman poppoon kanssa.

Sit kun sai vielä tiistaina käsittämättömässä pakkasessa auton taasen jelpillä tulille ja kamat pois soittopaekasta niin asialle voitiin laittaa leima että pamahti! Seuraavaan soolokeikkaan onkin sit aikaa, tosin tammikuussa näyttäs olevan tyhjiä viikonloppuja joten pitäisköhän niille jotain keksiä. Nuo maakunnat kun välistä huutaa esiintyjiä täältä isoilta kyliltä asti, joten tuumasta toimeen jossain vaiheessa asian suhteen. Rok!

Leave a Comment

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *