Weekend!

Viikon vaihteeksi pieni sananen keikkarintamalta, tulj par’ keikkoo RA:lle mutta ah ja voih ei oo yleisiä tapahtumia kuopiolaisille bändin ystäville. 10. ja 11. syyskuuta ollaan liikenteessä, ensimmäinen kyllä kot’ kaapungissa mut privat-bileet ja toinen ollaankin sit Keurusselällä selällään.

Ja tänään lähtee uno man band Joensuuhun kattomaan miten kovaa voi päätä lyödä karjalan koivuun, luultavasti kovaa mutta pääkin on niin umpipuuta että ei suurta damagea tule. Saas nähdä mikä on meininki pub Utrassa ja ravintola Koivussa. Ne on näköjään kaupunginosien kuppiloita, ihan kaikkiea on odotettava/toivottava&pelättävä, voi tulla ihan mitä vaan ja mistä suunnasta tahansa.

Huomenaamulla sit kaikki Rakkauden Amatialaiset-bändin asioista kiinnostuneet kuulolle radio Savolle elikkäs 98,1 megahertziä täällä "savossa" päin, Urkki on radio Rytkösen haastateltavana koskien bändin asioita: menneitä, tätä päivää ja tulevia. Eli retrospektiivinen katselmus tanssiorkesteri RA:n touhuihin ja tekosiin tiedossa. Haastattelu voip tulla livenä, joten klo 10 aikaan radiot päälle, about 10.15 pitäis lähetyksen alkaa. Stay tuned! Same bat-time, same bat-channel…!

Leave a Comment

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *