Albatrossin venkuilut ja updates på keikkaosio

Kyyylläpä kyllä, taasen Albatrossin perinteiset (RA:n) kevätkauden avaijaiset siellä takana päin. Väkeä oli kuin Kupsin pelissä, jos se pelais mestareiden liigassa, ja muutenkin perinteinen Alba-meininki oli hyvinkin lähellä sitä mitä se on aina aikaisemminkin ollut: mölyä mökissä ja tanssitennarit tulessa.

Reissustojen kuvastot-osiossa tunnelmista enempi tallenteita tilanteista, eihän siellä nyt mitään sen erikoisempaa/Oskarin arvoista kuvaa tullut talteen mutta onpahan tallessa tuleville vuosille ja vapaapäiville. On se vaan jännä toi Albatrossi, aina siellä on pärhanan mukava soittaa vaikka se onkin joissain yhteyksissä mainittu "Vehmersalmelaisten omaksi paikaksi"… Tiedä mistä nimitys tulee, mut onhan siellä joskus lämpiminä kesäiltoina semmoinen meininki että heikommat ja hitaammat alta pois. Plus ne jotka jaksaa kiertää siinä pakollisessa ihmisvirran vilinässä sitä pakollista kiertorinkiä vastapäiväiseen suuntaan niin sit heillä se oma kuvionsa. Mut semmosta se on kun porukkaa on niin mahrottomasti, viidakon laki, they say.

Ja keikkakalenteriin on tullut todella hämmästyttäviä päivityksiä.. First of all, juuri tulleen tiedon mukaan syksyn The Good Ol’ Boys-keikka mopo- ja automessuilla onkin lauantaina ja sunnuntaina. Jep, eihän siinä periaatteessa mitään ihmeellistä/vikaa oo. Mutta kun pitäis sillon sunnuntaina 5.9 olla jo aamutuimaan menossa kirjamellisesti toiseen keikkapaikkaan, elikkäs Viking Xpresille..! Näin sitä tupelot mokeltaa kun ei oo sisäänrakennettua päivyriä/almanakkaa! Elikkäs 3.9 keikkapäivä pois, 4.9 messuille soittamaan ja yötä vasten köröttelemään kohti Helsinkiä. Ja aamusta sit virkeänä ja reippaana laivalle soittamaan ja sitä sit pari vuorokautta että heilahtaa. Mut sitähän tää on!

Ne hämmästyttävimmät keikkakalenterin tapahtumat sijoittuvat tuolle heinäkuulle ja marraskuulle… Heinäkuussa elikkäs 24.7 lähtee yhden miehen armeija, elikkäs one man band, kohti Kaavia ja kuuluisaa Kaavinlinnaa. Nostalgia-siipien havina on kuultavissa ja aistittavissa, koska ensimmäinen "virallinen" ravintolakeikka about vuonna 1997 (neoliittinen kivikausi..) tuli heitettyä juuri Kaavinlinnassa. Ja bändinä ei vähempää ei enempää muu kuin trio Violet! Goddamit, niin se vaan aika kuluu ja jätkät vielä enemmän. Juuri Kaavinlinnassa on heitetty sitten tanssiorkesteri Violetilla (trio + Räksä…) juuri se omakohtainen Rampe&Naukkis-keikka: lippuriski-keikka! Ja illan saldo: Pitsa neljään pekkaan ja muistin mukaan noin 37 markkaa per jätkä… Vielä koomisemmaksi tilanteen tekee kun "keikkapalkan" muuttaa euroiks… Neljä settiä humppavalssitangoa ja lopussa kiitos seisoo… Noh, ehkä "bändi" ei ollut vaan sinä iltana yleisön suosiossa… Buahahaha.
Toinen nostalgiaa aiheuttava keikka on 13.11 Pitäjäntuvalla, Lapinlahdella, jossa myös käytiin Violetilla neoliitti-kaudella keikkoja heittämässä. Sinne siis yhden miehen sotakoneistolla testaamaan tullaanko hengissä pois.. Ei auta, eväät reppuun ja kohti seikkailuita!

Tänään kantri-duolla kiskaisu tässä Kuopion keskustan liepeillä, ja viikonlopuksi sitten Pannuhuoneen idylliseen ilmastoon one man bandilla. Hyvä että on vilskettä, ei jarrut ruostu eikä ajatus katkea. Skiggeböej!

Leave a Comment

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *