Viikonloppu here we come

No niin, elämähän on jatkunut suomessa vapun jälkeen ihan niinkuin ennen vappuakin, kai siitä voi kliinisten testien perusteella päätellä että elämää on myös vapun jälkeen. Keu!

Ei oo paljoa ees kerenny kierouksia harrastamaan internetin ihmeellisessä maailmassa kun on tuo kevät semmoista kiireen ja uudelleensyntymisen aikaa, käärmeetkin luo nahkansa ja rantojen miehet saa uudet takit. On menny koko viikko firman sivujen hieromisessa, nehän on erästä suurta suomalaista komiikan ihmemiestä lievästi lainaten Öh njämä firman sivut. Kaikenlaistahan tuonne pitäis vielä keksiä ja viilata karkeuksia kokonaisuudesta pois, mutta onhan tässä elämä aikaa..

Niin, tänäänhän sitä sitten pyllähdetään satamaan päin soittamaan kevään kunniaksi, on tainnut olla jo (sinnekin…) pienenä perinteenä että mylvästään mökistä tomut pihalle ihan rohkean suomalais-ugrilaisen musiikin avulla. Savon sonnit, elikkäs Rakkauden Amatialaiset, aloittaa varmaan klo 23 tahi snadisti sen jälkeen tuttuakin turvallisemman shownsa. Luultavasti ei mitään sen ihmeellisempää uutta tahi häkellyttävää oo tiedossa, mutta perinteitä ja suorasukaisia arvoja rakastaville kansalaisille on sitä itseään tiedossa. Joten, saunat ajoissa lämpiämään, sit kledjut niskaan urheiluruudun aikana ja eikun sataman raikkaaseen ulkoilmaan! Ja siitä sit sinne yleisöhärdelliin pyörimään määrätyssä kiertosuunnassa, ihan niinkuin uimahallissa on. Kuntouimareille. Keupapa keu!

Leave a Comment

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *