Cape Fearia ja kesää

Däng! Niinpä käytiin Puikkoilemassa Cape Fearin klassisissa tunnelmissa ja eihän siitä voi muuta sanoa kuin huba huba, aikasta rapsakat juhlat kuten pitää Capessa ollakin. Oli vaan just klo 21 tietämillä jo sen verta kosteutta ilmassa ja lievää viilenemistä ilmanalassa niin meinas fryysa iskeä nakkeihin.. Siitä huolimati ohan se ulkoilmavedoissa aina oma viehätyksensä ja moiselle rokkikansalle kelpas niinkuin pitääkin, rok!?

Hehee, soittoalueen ulkopuolellahan ne kovimmat kinkerit onkin sit sillä majoitusalueella, oli nimittäin vaikka minkälaista ameriikanauto-rouskua liikenteessä… Kuskeista puhumattakaan!

Eipä siinä Capessa sen erikoisempaa, hyvät tanhut ja melkein kaikilla rauha maassa.. Eräs lähemmäs kahdenkymmenen hengen "joukkopaini" oli perjantai-iltana, tais olla jonkun motoristitallin sisäisiä "paineja".. Kaikki selvis hengissä ja meno jatkui. Illan toisena bändinä oli Crashville speedy cantreineen, varsin tyylikästä menoa. Eritoten banjon taiteilu tommosessa musiikissa on luonnonhunajaa korville. Illan päätti Aron & Aamuvuori All Stars, sehän on jo sen verta klassikkoa meininkiä ettei voi muuta todeta kuin toimii!

Sit olikin Rockcock 2012 ja Nightwish, siitä mökkeilemään parahiksi parraille ilmoille, uujeah..

Mutta mutta, soitannot jatkuu. Tänään yhden miehen orkesteri lähtee jonnekin Muuruveden suuntimille synttärihommiin, miltähän tuo tuntuu taas yssinään kiskoa kun jo tottunu bändillä taasen vetämään.. Huomenna lähdetään Puikkoilemaan Karvion Lomakeskukseen ja ylihuomenna Lapinlahdelle ravintola Pitäjäntupaan, siinähän tuota on jo tälle viikolle aikasta paljon ohjelmata. Hump’n’roll!

Leave a Comment

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *