Kalapuikot ensimmäistä kertaa julkisuudessa

No niin, juhannusaattona sit katotaan mistä puusta se "nuoriso" on nykyään veistettu. Riistaveden parhaassa ravintolassa esiintyy Kalapuikot ensimmäistä kertaa julkisesti, eli Ankkurinapissa pölähtää eetteriin hitit menneiltä vuosikymmeniltä ja vähän saattaa joku olla tältäkin vuosituhannelta. Tähän ei voi muuta todeta kuin että, öööh, K-U-N-N-O-L-L-I-S-T-A!!!

EDIT: Ja vaikka ulkona sataa ja kesä näyttää just perinteiseltä suomelta, eikun vaan viimeisten sieppareiden kimppuun apinan raivolla. Viimeiset kaksi "tehtaan" tiloissa, ei oo kuin transportaatiota ja päällystystä vailla. Yeah!

EDIT2: Huuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuh,,, Ne ois sit nurkat torppailtu, jos nyt sit keskittyis vähän aikaa siihen itse musiikkiin eikä tuohon akustointiin. Huomenna Kalapuikkojen reenit, tarkoitus ois about 50 biisiä kahlata läpi, 42 soitettiin viime harjoitteissa ja 7 koskematonta huomenna suurennuslasin alla. Eiköhän se siitä, ei auta muu kuin kieli keskellä suuta suunnistella hitit eetteriin. Ja tuloksia isojen bassonurkkien asennuksen jäljiltä, nyt ei enää paljoa pysty nurkkiin panostamaan:

About 55hz on noussut sieltä kuopasta koko ajan mutta ei voi vielä sanoa tyytyväisyyden olevan se päällimmäisin fiilis, toiveikas ennemminkin. Tästä se taas jossain vaiheessa jatkuu!

Leave a Comment

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *