Päivityksiä

Voehan rähmä, ei päästy reenailemaan kun taiteilija-Johanssonilla on etelän rokkibändinsä kanssa pientä kriisipalaveria. Pitää ymmärtää, äijillä on sinkku tulossa kohta isolla mittakaavalla ulos ja ohan tuossa vielä viikko aikaa saada reenit ennen ensimmäistä keikkaa. Ja Pietu on vararumpali, pääosin häitä vartenhan tässä oltais reenailtu. Tosin kaikenlainen reenaus tulevaa varten on vain eduksi. Ens weekendin lauantaina sit pölähtää..

Keikkakalenteria päivitelty, jospa tässä viikonlopun aikaan sais päivitettyä sitä vielä lisää.

EDIT: Juups, 16.6 taitaakin olla se grande kaapistatulo elikkäs sillon päräytetään Kaavinlinnassa ryminällä Kalapuikot kansan syvän rivin tietoisuuteen. Ens viikolla lisää keikkapäivämääriä.

EDIT2: No 4.8 mennään vielä näillä samoilla lämmöillä Lapinlahdelle kilkuttelemaan Kalapuikkoilut Pitäjäntuvan ravintolaan. Viimekertainen soolokeikka kyseisessä paikassa oli vähintäänkin jäätävä kokemus kokonaisuudessaan, kulttuurierot korostuivat yllättävissä paikoissa. Ajellessa keikalta pois parinsadan metrin päässä ravintolasta makasi heebo (luultavasti ravintolan asiakas) pitkin pituuttaan jalkakäytävällä, pää osittain tien puolella. Aika kylä!

Leave a Comment

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *