Keikka-updates ja taasen jotain muuta

Tervitused siit! Ja näin on taasen bingobangobongopallo pyörähtänyt keikka-arpapelissä ja 17.9 sattui keikan paikaksi Rauhalahti! Siellä melkein menneitä aikoja muistellen on erääntyyliset Elvis tahi 60’s whatever-bileet tiedossa, Rakkauden bändin lisäksi siellä kuulema kaksi muutakin esiintyvää taiteilijaryhmää. Eli siis RA ja kaksi taiteilijaryhmää… Niin se vaan jännästi aika kuluu ja asiat muuttuu, bändiläiset ainakin muistavat hyvin sen ajan että Rauhalahteen ei ollut mitään asiaa soittamaan muuten kuin puhelimella vapaa-aikana siitä pihalta. Tai jos maksoi veteenpulahtamis-maksun niin sit vaikka sieltä kylpyläosastolta. Mutta oh ja katso, niin sitä vaan vuoden sisään ollaan tällä menolla kolme kertaa jos siellä! Nii-in, jos ajat eivät muutu niin sitten muuttu paikka tai sen henkilökunta… Silti peukut asialle, vaikkei RA mikään "tanssiorkesteri" ole, niin edelleen sieltä viimekertaisesta Back to the 60’s-tapahtumasta lämpimät muistot: Ei ollu lavalla kylmä eikä tanssilattiallakaan, ns. "hyvin uppos" vaikkei Keskiyön tangoa/Keräsen Ollin polkkaa tullutkaan. Silloinhan paikalla oli mm. Petri Petterson & Brass, The First (Nyt meni hermot…), Jussi Raittinen yhtyeineen ym. Raittista nähtiin toisena päivänä parkkipaikalla kun oli lähdössä seuraavalle keikalle ja RA jäi paikalle. Räksän ja Jussin sananvaihto lyhykäisyydessään: "Niin se paksu-pate vaan lähtee" "Nii-in, ja toinen jää"… Klassik!!!

Niin on ollut monivivahteinen viikko tapahtumien osalta että ihan tärisyttää, harvoin näin paljon on "realisoitunu" jutut mitä vaahto suussa asioista on vaahdottu. Laivakeikat, ok, ne varmistu. MUTTA: Levydiili-asioissakin on saatu kättä silleen oven väliin että tekis ihan porukalla mieli paljastaa mitä suunnitellaan tahi minkälaista kalaa ollaan narraamassa (tai kuka puree mihinkin koukkuun), mutta pakko vielä pitää mölyt mahassa ettei tuu lyhyttä pitemmästä naurusta pitkä itku. Anyway, jos ja kun saadaan asioihin varmistusta niin sit kyllä kerrotaan missä mitä ja milloin ja miksi, sen verta hyviä juttuja verkossa, ainakin täkynä. Bändi pitää käsiä kyynerspäitä myöten ristissä asian suhteen.

Ai niin, pitäis varmaan tota Urkki Audion what-we-have-done -osastoa kans päivittää kun sielläkin on sitä tapahtumaa ollu, hyviä jutskia vaikka harvakseltaan on ollutkin. Wanton Bloodin nuorisonauhotukset vielä loppusuoralla, on tarkka kitaristi kun niin pitkään hieroo osuuksiaan…!  Brandy Rockersin matskusta on pitäny jo aikapäivät sit laittaa meisinkiä kun kerran pääsivät matskullaan Ylen radiokanaville asti uimaan, mutta ihan kaikkea ei perustoimintojen lisäksi aina muista, aargh! Biisihän päätyi tuolle Finnish Rock’n’Roll 2010-levylle, joka pitäis tosta linkistä aueta. Dahlströmin Ekin sydeemejä, kävi vielä nauhotusten lopussa morjestamassa touhua mut sillon piti jo rekording engineerin lähteä lukioaikaisten kavereiden kanssa saunailtaan, siinä ei kauaa enää tonttulakki pyöriny kun hän oli kohti saunaa… Anyway, tässäpä joulun alusilta Brandy Rockersin pätkää jota pikkujoulujen ohessa nauhotettiin, ladys and playboys:
Rockabilly Johnny

Leave a Comment

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *