Nyt se varmistu!

Japatapatuu, asiat lyöty lukkoon: Rakkauden Amatialaiset lähtee 5.-6.9.2010 soittamaan ihan jonnekin muualle kuin lähimaastoon.. Nimittäin laivalle, Viking XPRS here we come!

Kyllä sitä ihminen muistaa kuin yesterdayn  kun about 20 vuotta laivalla kävi ensimmäistä kertaa ja näki "soittajan" näköisiä tyyppejä laivan käytävillä + päiväpubeissa laivan käytävillä. Ihan niinkuin siinä sorvin ääressä soittivat, silloin semmoinen klassinen puhekupla pään päällä: "Some day…"

Pyrkimyksenä lisäksi saada siihen boat-risteilyn alle piäkaupunkiin keikka niin pääsis suoraan toiselta keikalta laivaan.. Noh, suunnitelmia pitää olla ja pitääkin olla, onpahan sit sotasuunnitelmia ja vaihtoehto Berttoja tilanteeseen kuin tilanteeseen.

Samalla tänään varmistu Mikkelin 5.6 keikan lopullinen "varmistus", oli vielä pientä säätöä hienosäädöistä mutta nyt asia puts-plank. Vielä pitää nyhtää, anoa, pyytää ja vååtimalla vååtia noista levynteko-kuvioista tietoa mutta se on taasen meistä riippumattomista syistä johtuen meidän ulottumattomissa: Siis jos ei oo varmistusta ja tahot ei ole päässeet asiaan paneutumaan niin turha on puhelimeen huutaa nätisti että mitäs nyt tehdään… Joka tapauksessa bändillä enemmän kuin paljon intoa uuden levyn tekoon, saattaa johtua vaikka tästä keväästä mutta myös ehken siitä että edellisen plätyn teosta on kulunut LIIKAA aikaa…! Päntele sentään. Noh, joka tapauksessa kesä tulee ja sitä ennen pitää kaikenkaikkiaan saada kuvioita eteenpäin monen asian yhteisvoimalla, ei auta muuta kuin puhaltaa samaan hiileen. Skiggeböej!

Leave a Comment

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *