Raskaamman rokin bassoilua

Joo, melkein meni Ode in Black-bändin ensimmäiseen EP-biisiin bassot "ykkösellä" sisään.. Noh, se ei oo ihan tavallista vaihtobassopompottelua niin pitää pikkasen tarkempana olla hommissa, kaiketi. Bändiltä on tulossa (toivottavasti, aikataulut kun on aikatauluja..) loppukesästä neljän biisin EP, nettisivut ja kaikkea muuta härdelliä mitä nyt asiaan voi liittyä.

Puikoille on luultavasti saatu "hovisanoittaja" testiajoon, se kun tuo "järkevän" tekstin tekeminen on taitolaji, parempi jättää se niille jotka sen osaa. Elikkäs omien biisien rakentaminen lähteköön liikenteelle ihan lähiavaruudessa, saadaan hommaan mukavasti lisää kierroksia kun päästään niitä rakentelemaan ja touhuamaan.

Huomenissa sitten päiväsaikaan Bomban hotellille terassin avajaiskarkeloihin yhden miehen pataljoonalla meuhkaamaan iltapäiväks ja illastapa sit lähdetään ensimmäiselle ns julkiselle keikalle Kaavinlinnaan kera Puikko-orkesterin. Lähtöviivoilla ollaan, odotellaan vaan milloin pistooli pamahtaa, noin niinkuin sanoinkuvallisesti ajatellen. Rok!

Leave a Comment

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *