Soitannollinen lauantai

Huh, viikonlopun keikat taputeltu pakettiin taps taps, hubaa oli. Lauantaina iltapäivästä öh siis Bomban lakeuksilla yhden miehen organisaatio riehui terassikauden avajaiset kinkertunnelmaan, ennakkokäsitykset terassin koosta olivat "hieman" alakanttiin..

Foton asiakaspöytä on ensimmäinen pyötä lähimpänä "soittolavaa" ja toi on vasta yks nurkkaus siitä terassista.. Tohon terdelle ois aika herkullinen päästä bändillä mölyämään, lämmin kesäilta ja grillibileet oheen yms niin ois aika lähellä täydellisyyttä koko hommeli!

EIkun vaan kamat kassiin ja kotio syömään, siitäpä sit seuraavalle rikospaikalle elikkäs Kuavinlinnaan. Vaikka oli kiireinen päivä niin silti oli soppelisti aikaa laitella rauhassa kamat paikoilleen ja tsumbailla paketti kuntoon. Soitto alkoi lähempänä 22.30 tienoita, vielä kymmenen maissa piti arpoo että huh, tulookohan ketään paikalle.. Ekan setin jälkeen oli jo semmoinen markkinameisinki mökissä että meni koko ilta ihan herkutellessa tunnelmalla, porukkaa tupa täys ja iloksemme väestön ikäjakauma oli hyvin hyvin kallellaan nuorison suuntaan. Nuorissa kun legendan mukaan on tulevaisuus.. Varmaan puolet jengistä oli Tuusniemeltä, liputus sen kunniaksi!

Uusi PA/"mikseri" kokonaisuudessaan toimi täydellisesti, nyt on hjuva! Paikan lava osoittautui pieneksi ongelmaksi, ontto lava kun aiheuttaa aikamoista älämöintiä.. Omistaja tekee kuulema asialle piakkoin mitä pitääkin, se on lavan molemminpuoleinen etu kun akustiikka paranee hiukkasenkin. All in all, harvoin on Kuavinlinnassa moinen meisinki ollut, pitäjän oma "bluesministeri" totes että Kaavi Blues ja Yrittäjien pikkujoulut on ainoat bileet missä ollu enemmän porukkaa. Asiallista!

21.7.2012 keikka peruuntui Suonenjoelta, tai se peruttiin kun eräs isompi keikka oli suht varmaksi varmistumassa.. Ylläri pylläri "isompi" keikka ei onnistunutkaan joten tuli aukko kesälauantaille, siihen pitänee keksiä jotain. Kassellaan nyt, aina sitä kaikenlaista hubaa ja fantsua löytyy kun niin haluaa..

Leave a Comment

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *