Rockabillya ja uniikkeja putkivahvistimia koko kansalle

Jepulis, tuo musiikin ihmeellinen maailma on edelleen samassa jamassa, tuntematon ja polkuja täynnä. Ei kyllä mitään havaintoa miten edellinen lause tähän liittyy, mut kaikella ei sit varmaan tarkoitusta oo.. Anyway, viikon edetessä tuli tietoon että nyt on Siilinjärven omalla rokkapilirebel-bänd Brandy Rockersilla vakaa/epävakava tarkoitus suorittaa soitannolliset kokoontumiset. Sivuston omistajahan on joillakin keikoilla (mm. Järvenpään alan kinkereissä ja Matchboxin lämppärikeikalla Petosella) ollut Brandyissa laulamassa taustoja kun eivät kitaraakaan anna soittaa. Siksipä taasen saman asian ympärille kokoontuminen lämpimään kesäiltaan. Menikin oma pesti nauhoituskaluston pyörittämiseen joten tällä kertaa ei tarvinnut ees mikkitelinettä kasata. Tässäpä pientä fiilistelyä illan jameista: (joskus pitäis omassakin bändissä ottaa ei-niin-vakavia-reenejä vapailla biisiehdotuksilla ja muutenkin epämuodollisella kaavalla, tietynlainen kurinalainen reenaaminen kun hyvin pitemmän päälle on miltei liian-muodollista… Minkäs mahdat!)

Varsin hauskat musiikin ympärillä olevat sessiothan nuo olivat, mikäs sen parempaa kuin kiirettömyys ja letkeä ilmapiiri.

Tulipahan nähtyä aika uskomaton ilmestys joka kirjaimellisesti tuli aika puun takaa tahi pöydän alta: legendan mukaan suomen joko ensimmäinen tai ensimmäisiä putki/kitaravahvistimia! Ajan patinan pystyi aistimaan ja luonnollisesti näkemään kyseisestä kapistuksesta, soundikin ois varmaan aika legendaarista osastoa. Mutta noin äkkinäisesti paikan päällä porukassa pohtien se saattais olla aika kohtalokas "kokeilu", oli nimittäin liitännät ja muutenkin meininki vähän sen oloista että vois sähkö kulkeutua kitaran kautta soittajan sydämeen silleen vähän "huonolla" tavalla… Hah. Mut, behold, THE vahvistin, esittälijänä RA:n orig bassovisiiri J. Kärmäläinen:

Long live rock und roll!

Leave a Comment

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *